Champions League

El gest de menyspreu de Morata al Barça: «Per mi em quedaria sempre a la Juventus»

  • El davanter desitjat per Xavi visita el Vila-real amb la idea de trencar la mala ratxa: només ha fet un gol en els 10 últims partits.

El gest de menyspreu de Morata al Barça: «Per mi em quedaria sempre a la Juventus»

EFE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Era el davanter desitjat per Xavi Hernández per reforçar l’atac, però mai es va poder certificar l’operació, bàsicament perquè l’Atlètic, el propietari dels seus drets, pretenia fixar una opció de compra obligatòria de 35 milions al juny, a més de la cançó de no reforçar un rival directe. Més d’un culer va respirar quan es va confirmar la permanència del punta a Torí. Al final va venir Aubameyang, que va firmar aquest diumenge un notable ‘hat-trick’ a Mestalla, mentre que Morata suma vuit jornades de Lliga sense marcar i un gol en els seus 10 últims partits. 

No és una sèrie que hagi de sorprendre gaire en el cas de Morata, un jugador de ratxes que combina moments destacats quan està fort mentalment amb dinàmiques desgraciades que desesperen fins i tot els seus més fidels admiradors. Va ser a prop del Camp Nou i aquest dimarts visitarà el Vila-real en l’anada dels vuitens de la Champions amb una Juventus que porta una trajectòria similar a la del club blaugrana a la Lliga, recuperant a poc a poc el terreny perdut. Ara és quarta, com el club català, amb l’Atalanta a l’aguait.

El tàndem amb Vlahovic

Amb Paulo Dybala lesionat, Morata compartirà l’atac amb Vlahovic, flamant fitxatge del mercat hivernal. Massimiliano Allegri recupera Bonucci però continua sense poder comptar amb Chiellini, Rugani, Chiesa i Bernardeschi, mentre que Emery té l’absència capital de Gerard Moreno. 

«Si saps de futbol, el Vila-real t’agrada. És un equip amb idees clares, que sap al que juga. Haurem de fer un partit molt seriós», va reflexionar aquest dilluns Morata, que va marcar el seu últim gol el 18 de gener en els vuitens de la Copa davant la Sampdoria. A la temporada suma 8 gols en 33 partits, amb una sola diana el 2022.

El suport d’Allegri

Notícies relacionades

A la Serie A el punta no anota des del 18 de desembre, poc abans d’esclatar l’interès de Xavi pels seus serveis. «¿El Barça? Ara no és important, vaig parlar amb Allegri al gener i em va dir que l’arribada de Vlahovic m’ajudaria molt i així ha sigut. Jo estic content, si fos per mi em quedaria sempre a la Juve». La seva cessió a Torí acaba al juny i el club hauria de pagar 35 milions perquè continués, una cosa que no està disposada a fer. Com a màxim arribaria als 25 quilos. 

«El míster sempre ha confiat moltíssim en mi. Coneix les meves virtuts i els meus defectes. Ara he de donar-ho tot per tornar-li la seva confiança», va afegir l’exjugador del Madrid i el Chelsea, que espera recuperar la seva millor versió en la competició europea. «La Champions és rara. Pot passar de tot, és impossible saber-ho. Sempre fa falta sort, tots els campions dels últims anys la van tenir en algun moment», va concloure.