El derbi de Cornellà

Chen Yansheng: «Somio a guanyar el Barça aquest diumenge»

  • El president de l’Espanyol es va mostrar convençut en una entrevista amb els mitjans del club que l’equip periquito trencarà «la mala ratxa» en el derbi.

Chen Yansheng: «Somio a guanyar el Barça aquest diumenge»
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Un punt de 12 de possibles en les quatre últimes jornades no és la manera més il·lusionant d’encarar el derbi de diumenge a Cornellà contra el Barça. No obstant, el president de l’Espanyol, Chen Yansheng, està convençut que el seu equip «aconseguirà un bon resultat» per «deixar enrere la mala ratxa» que ha portat a una certa frustració els periquitos.

«Aquesta campanya hem sigut capaços de guanyar grans equips com el Madrid, ¿per què no aquest diumenge el Barcelona? ¿Per què no confiar que el nostre equip ens pot oferir molt bons resultats d’aquí a final de temporada? Jo confio i soc optimista per a la resta de curs i per als pròxims. Somio a guanyar el Barcelona aquest diumenge», va proclamar el dirigent xinès en una entrevista amb els mitjans del club.

«El moment més dur»

Segons Míster Chen, el moment més complicat de l’entitat ja ha passat. Va ser «la situació econòmica crítica» de la seva etapa inicial. Superat el descens en plena pandèmia, espera que l’afició torni a il·lusionar-se. El mandatari va destacar «la personalitat forta i l’actitud dels periquitos davant les adversitats».

L’empresari, que presideix el club periquito des del gener del 2016, va tocar la fibra sensible dels seguidors i es va identificar amb el seu caràcter. «Vam tancar una ferida amb l’ascens a Primera. Veure les cares de felicitat de la gent és una cosa que vull veure aviat», va apuntar Chen, orgullós per aconseguir «una estabilitat econòmica que havia faltat històricament».

Més calma

Notícies relacionades

«No pots créixer si no tens ambició per fer-ho. Ara hem crescut a nivell econòmic i ho continuarem fent en el pla esportiu», va remarcar el president, que va demanar calma als socis en ple moment difícil de l’equip.

«És difícil parlar de paciència quan existeixen resultats negatius. Tot i que competir amb els equips de LaLiga és difícil, és cap on apuntem. Confiem en l’equip, és el mateix que va aconseguir bons resultats el 2021», va concloure Chen.