COPA DEL REI

El Rayo i el Betis obren les semis de la Copa a Vallecas

  • L’equip andalús, tercer de la Lliga, persegueix la seva primera final en el torneig des del 2005. L’Athletic rebrà aquest dijous en l’anada el València.

El Rayo i el Betis obren les semis de la Copa a Vallecas

AFP7

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No hi són els dos clubs més grans d’Espanya (el Barça i el Madrid). Tampoc el següent vagó, que compondrien l’Atlètic i el Sevilla. Ni tan sols el Vila-real, que continua viu en la Champions. Són unes de les semifinals més obertes de la història de la Copa del Rei i tots somien amb el títol. El Rayo i el Betis obriran aquest dimecres a Vallecas la penúltima ronda (21 h), mentre que Athletic i València disputaran dijous a San Mamés (21.30 h) l’anada de la segona semifinal.  

La motivació dels quatre equips es demostra també en els seus resultats en l’última jornada de Lliga. Només l’Athletic va aconseguir guanyar malgrat reservar en l’onze inicial els seus millors futbolistes (Iñaki Williams i Muniain). El València va empatar a Mestalla amb la Reial i els dos protagonistes de la semifinal d’aquest dimecres van patir sengles ensopegades. El Betis va caure a casa davant el Vila-real (0-2) i el Rayo va perdre a Vigo per idèntic resultat. 

Pendents de Canales

Notícies relacionades

L’equip verd-i-blanc, tercer a la Lliga, no juga la final de Copa des del 2005. Ara té una ocasió ideal. «No estem als núvols ni tampoc amargats perquè ens guanyin un partit. Per alguna cosa som l’únic club que està en les tres competicions», va afirmar Manuel Pellegrini. 

El tècnic no va incloure en la llista Canales. El centrecampista va donar positiu en el test de covid matinal i estava pendent d’una altra prova per confirmar o no la seva baixa. «Seguirem amb el nostre estil. Fins ara ho hem fet així i ens ha portat per un bon camí», va remarcar el preparador xilè.