Gesta històrica

Representants del món de l’esport i la política feliciten Rafa Nadal pel triomf a Austràlia

  • Des del president del Govern a la Casa Reial passant per Marc Márquez i Pau Gasol, desenes de personalitats de l’esport i la política han felicitat el tennista per la seva gesta

Representants del món de l’esport i la política feliciten Rafa Nadal pel triomf a Austràlia

William WEST / AFP

2
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal ha tornat a fer història i representants del món de l’esport i la política s’han rendit als seus peus. El president del Govern d’Espanya ha celebrat el triomf del tennista aquest diumenge a l’Open d’Austràlia, el primer Grand Slam de la temporada, després de vèncer el rus Daniïl Medvédev. «¡Ets el més gran, Rafa Nadal!», ha escrit el president, Pedro Sánchez, en una publicació en el seu perfil de Twitter que ha acompanyat d’un vídeo de la celebració del tennista i l’etiqueta #VamosRafa.

El Ministeri de Cultura i Esport també ha felicitat Nadal i ha reivindicat que es converteix en el primer tennista a guanyar 21 títols de Grand Slam. «¡Gegant!», ha aplaudit la cartera, amb un titular, Miquel Iceta, que ha donat l’enhorabona a l’esportista per la seva «merescuda i treballadíssima victòria». «El millor tennista de la història, un exemple per a l’esport espanyol», ha assegurat, per la seva banda, la vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, també a través d’un missatge a Twitter, recollit per Europa Press. La Casa Reial ha volgut mostrar també el seu recolzament al tennista mallorquí i ha compartit un missatge semblant a Twitter.

«Gràcies, Rafa»

Notícies relacionades

D’altra banda, des del món de l’esport, clubs i esportistes han volgut donar l’enhorabona al tennista. Pau Gasol ha felicitat Rafa Nadal a través de les seves xarxes socials: «21 Grand Slams, que no són res comparat amb el llegat que engrandeixes dia a dia. Enhorabona, Rafa», ha compartit el seu amic. De la mateixa manera, Iker Casillas, Marc Márquez i Garbiñe Muguruza han deixat en els seus perfils de Twitter les seves felicitacions a l’esportista espanyol.

La selecció espanyola de futbol i l’equip que segueix Rafa Nadal, el Reial Madrid, han donat l’enhorabona al tennista. «Gràcies pel teu esforç. Gràcies pel teu compromís. Gràcies per la teva professionalitat. GRÀCIES per ser un exemple per tots els esportistes del món», escrivien des del perfil oficial de la selecció espanyola.

Temes:

Rafa Nadal