CAIGUDA MASSIVA DESPRÉS D’UN GOL

Diversos ferits al cedir una tanca en el Zamora-Deportivo

La infraestructura es va enfonsar quan els aficionats gallecs celebraven la victòria

Diversos ferits al cedir una tanca en el Zamora-Deportivo

JOSÉ LUIS FERNÁNDEZ

1
Es llegeix en minuts

Una tanca de l’estadi Ruta de la Plata de Zamora ha cedit la nit d’aquest dimecres mentre els jugadors del Deportivo celebraven un gol marcat al Zamora a l’estadi, ja en temps afegit. Desenes d’aficionats han caigut i alguns d’ells han resultat ferits, tot i que de moment només hi ha un ingressat.

Alberto Quiles va anotar el gol del conjunt gallec i els jugadors van anar a celebrar-ho on estaven els aficionats. En aquell moment, la tanca va cedir i nombrosos seguidors van caure.

Membres de la Creu Roja van atendre els aficionats del Deportivo i, a la conclusió del partit els jugadors i el cos tècnic del conjunt corunyès es van acostar a aquesta zona per interessar-se pels ferits.

Segons va indicar als periodistes el director de comunicació del Deportivo, un dels seguidors va haver de ser traslladat per una ambulància a un hospital de Zamora per una fractura a la cama.

Altres seguidors van presentar ferides lleus al rostre i altres parts dels seus cossos i, per fortuna, no es van haver de lamentar danys més greus.

El succés es va produir quan ja s’havia complert el temps reglamentari i Juergen es va quedar sol davant el porter Villanueva, que va tardar a sortir, i la seva vaselina la va rematar a porteria buida Quiles.

Notícies relacionades

Els jugadors, que s’han acostat a celebrar el 0-1 a la zona en la qual es trobaven els seus aficionats visitants, no han resultat ferits. El partit s’ha reprès sense que hagin existit més complicacions, però el succés bé podria haver-se traduït en una tragèdia.

No obstant, una ambulància i membres de la Creu Roja presents a l’estadi han examinat alguns dels accidentats i han traslladat un d’ells a un hospital de Zamora.

Temes:

Futbol