La jugadora del Reial Madrid Marta Corredera anuncia que està embarassada

  • La jugadora del Reial Madrid, entusiasmada: «És un somni compaginar la maternitat i el futbol. Em trobo bé i amb moltes ganes de disfrutar d’aquesta nova etapa»

  • La jugadora havia sigut baixa en els últims partits sense que se sabés el motiu, circumstància que va propiciar el fitxatge de la danesa Sofie Svava

La jugadora del Reial Madrid Marta Corredera anuncia que està embarassada

EP/Oscar J. Barroso

1
Es llegeix en minuts

La jugadora del Reial Madrid Marta Corredera ha anunciat en el seu compte de Twitter que serà mare. La futbolista ha anunciat el seu embaràs i el club blanc ho ha fet també públic a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

La jugadora ha manifestat el seu entusiasme davant la nova etapa: «És un somni compaginar la maternitat i el futbol. Em trobo bé i amb moltes ganes de disfrutar d’aquesta nova etapa. Som molt feliços d’anunciar-vos que la família creix. Ara toca cuidar-se durant un temps i fer una pausa esportiva per disfrutar de cada moment d’aquesta nova etapa! ¡T’esperem amb ganes!».

La jugadora havia sigut baixa en els últims partits sense que se sabés el motiu, circumstància que va propiciar el fitxatge de la danesa Sofie Svava per cobrir la seva absència en la defensa.