Actualitat blanc-i-blava

L’emotiu adeu de Lombi: «El més bonic és sentir l’Espanyol»

  • AnaÍr Lomba, jugadora de l’Espanyol femení, anuncia la seva retirada del futbol amargada per les lesions de genoll

  • «He menjat pastilles per esmorzar, m’han posat punxades per mitigar el dolor, però no estic bé», assegura

L’emotiu adeu de Lombi: «El més bonic és sentir l’Espanyol»

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Ho va intentar de totes les maneres, però al final va haver de dir prou. «He menjat pastilles per esmorzar, m’han posat punxades per mitigar el dolor, però no estic bé», va resumir aquest dilluns Anaïr Lomba, més coneguda com a ‘Lombi’ en el món periquito. «El meu genoll ha guanyat la batalla. Sabia que el final era a prop, però no m’imaginava que no seria amb les meves companyes lluitant per l’ascens, que és una cosa que m’obsessiona. No s’acaba ni quan, ni com m’agradaria, però s’acaba on jo volia», va apuntar la jugadora en el seu emotiu adeu a l’RCDE Stadium.

«Fa vuit anys em vaig enamorar de l’Espanyol. A mi l’Espanyol me’l van injectar en vena. La família Rabal em va ensenyar com es defensava aquest escut i aquesta samarreta per ser una més de vosaltres», va proclamar la gallega, que va agrair el tracte que li han dispensat tots els entrenadors i companyes. «Sento ser la pesada que sempre us demanava una mica més. Si us he demanat tant és perquè sabia que podíeu ser millors. He dedicat la meva vida a això i he sigut molt feliç», va afegir la davantera, que penja les botes als 32 anys.

Seguirà en el club

Notícies relacionades

Lombi va tenir paraules per a l’afició: «Gràcies a tots, periquitos. Seré una més a la grada. El millor de Barcelona sempre ha sigut i serà ser de l’Espanyol. És molt bonic jugar a l’Espanyol, però encara és més bonic sentir l’Espanyol. No sabia on arribava, el que va passar després ja ho sabeu. Bendito moment quan vaig trepitjar la ciutat esportiva».

La davantera s’havia retirat el 2019 per una ruptura de creuat, però va decidir tornar a la gespa perquè el club l’hi va demanar. Nous problemes al genoll l’han portat a l’adeu definitiu. Ara continuarà lligada al club. «Els teus valors i la teva forma de ser han connectat a la perfecció amb el que és l’Espanyol. Això és un punt i seguit. Anaïr continuarà amb nosaltres en l’estructura del femení», va confirmar la coordinadora Raquel Cabezón.

Temes:

Espanyol