• L’anhelat jugador va marcar als 5 minuts el seu 80è gol en 79 partits com a ‘borusser’

Sascha Steinbach / Efe

2
José María Expósito

Erling Haaland s’ha tornat a lesionar. El davanter noruec del Dortmund ha sortit pel seu propi peu del camp durant la segona meitat del partit contra el Hoffenheim (2-3) tocant-se l’engonal dret després d’haver sigut tractat pel mateix motiu durant la primera part. Amb tot, el jugador més desitjat d’Europa, al costat de Mbappé, va marcar el seu 16è gol en la Bundesliga.

Tot havia començat perfectament per al Dortmund. Als cinc minuts ja guanyava gràcies a un gol del noruec, que va culminar al primer toc una magnífica jugada col·lectiva del seu equip que haurien firmat el Barça de Guardiola o l’Espanya d’Aragonès i Del Bosque. El 16è gol de la temporada per a Haaland en 14 jornades (se n’ha perdut sis per lesió), només per darrere de Patrik Schick (Leverkusen, 18) i de Robert Lewandowski, recent guanyador del The Best (Bayern, 23).

Però, encara en la primera meitat, el noruec va notar molèsties a la zona dels abductors i va haver de ser atès, tot i que va preferir continuar el partit. Sobre la gespa va presenciar l’empat de Kramaric en el temps afegit.

Ja en la segona meitat i després que Reus tornés l’avantatge al Dormund, Haaland va tornar a notar molèsties, es va asseure a terra i va demanar el canvi. Es va retirar del terreny de joc per voluntat pròpia i va generar preocupació, ja que és una de les grans estrelles del futbol mundial que aquest estiu acaba contracte i amb el qual somien els clubs més importants d’Europa, entre els quals hi ha el Barça i el Madrid.

Sense Mundial ni Champions

A l’espera de conèixer-ne la gravetat, es tracta de la tercera lesió del davanter noruec aquesta temporada. Els problemes musculars ja el van fer perdre’s tres partits al setembre, mentre que una lesió al flexor del maluc el va tenir més d’un mes a la banqueta al novembre. En la seva absència, Noruega va perdre totes les seves opcions de jugar el Mundial de Qatar i el seu club va caure eliminat de la Champions.

El Dortmund va acabar guanyant per 2-3 i es posa momentàniament a tres punts del Bayern, que aquest diumenge visita el Hertha de Berlín, però la gran preocupació ara és conèixer la gravetat de la lesió de la seva estrella, que ja ha marcat 80 gols en 79 partits com a ‘borusser’.