Tennis

Djokovic presenta un recurs sobre la revocació del seu visat a Austràlia

  • El tennista serbi va veure com se li impedia l’entrada al país, on anava a disputar l’Obert

Tennis - Australian Open - Semi Final - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 30, 2020. Serbia’s Novak Djokovic reacts during his match against Switzerland’s Roger Federer. REUTERS/Hannah Mckay

Tennis - Australian Open - Semi Final - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 30, 2020. Serbia’s Novak Djokovic reacts during his match against Switzerland’s Roger Federer. REUTERS/Hannah Mckay / HANNAH MCKAY (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els advocats del tennista número u del món, Novak Djokovic, van recórrer aquest dijous la revocació del visat del serbi davant la justícia australiana per entrar al país amb una exempció mèdica que li permetia participar en l’Obert d’Austràlia sense vacunar-se, va informar la cadena pública australiana ABC. «El recurs contra la detenció de l’estrella del tennis Novak Djokovic i la cancel·lació del seu visat va ser presentada davant el Tribunal Federal», va detallar l’ABC.

El serbi ha sigut traslladat aquest matí a l’Hotel Park de la ciutat de Melbourne, que també allotja un grup de sol·licitants d’asil que han sigut detinguts per les autoritats d’immigració, després que fos entrevistat durant més de vuit hores per les autoritats frontereres per no complir els requisits imposats per la covid-19.