Nous contagis al Reial Madrid

La covid priva Ancelotti de dos dels seus estendards: Courtois i Vinícius

Nou disgust per a Ancelotti, que s’ha trobat amb quatre positius a la tornada de les festes de Nadal. Courtois, Vinícius, Valverde i Camavinga no hi seran diumenge contra el Getafe, ni a la Copa contra l’Alcoià el dia 5. I pot ser que contra el València el dia 8 també siguin baixa.

La covid priva Ancelotti de dos dels seus estendards: Courtois i Vinícius

AFP7

3
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El covid s’ha convertit en el rival més ferotge del Reial Madrid. L’únic que ha sigut capaç de tombar els blancs en la recta final d’aquest 2021. Un final d’any que veurà com dos dels seus tres jugadors més decisius, Courtois i Vinícius, no començaran el 2022 amb l’equip a causa del contagi per la pandèmia, com Valverde i Camavinga.  

La tornada a la feina dels madridistes després de les festes de Nadal arrenca amb la mateixa incertesa amb què les va començar, ja que abans de la pausa el Reial Madrid va patir un brot que va afectar nou membres de la plantilla: Marco Asensio, Gareth Bale, Marcelo, Luka Modric, Rodrygo, Isco, David Alaba, Lunin i Davide Ancelotti, fill i ajudant de l’entrenador. Això va provocar que a San Mamés, el seu últim partit, es presentés amb una desena de baixes.

Courtois, a Dubai

Thibaut Courtois va donar positiu després de passar les vacances de Nadal, amb la seva parella, a Dubai, on hauria covat la variant òmicron. El belga, que va penjar diverses imatges a les xarxes durant la seva estada, ha volgut fer front a les crítiques pel seu viatge deixant el següent missatge: «Desgraciadament, i malgrat complir totes les mesures, he resultat positiu per covid en l’últim control. Tot i que no tinc cap símptoma, soc a casa seguint el protocol corresponent i entrenant-me per tornar al més aviat possible. ¡Gràcies a tots!». 

Un altre jugador que ha resultat contagiat i que va optar per viatjar durant les festes és Vinícius Júnior, que va marxar amb els seus amics a Miami, on va anar a veure un partit de l’NBA dels Heat i un altre de l’NFL convidat per Tom Brady, amb qui manté una gran amistat. Per la seva banda, Fede Valverde es va desplaçar a l’Argentina, el país de la seva parella, i ara l’uruguaià presenta el seu segon contagi per covid, ja que va donar positiu a finals d’abril, durant l’eliminatòria de Champions contra el Chelsea

Ara Ancelotti es veurà forçat a fer canvis de cara al partit de Getafe de diumenge que ve a les 14.00 hores. Lunin encara no havia disputat ni un minut oficial aquesta temporada i el seu últim partit defensant la porteria blanca és un amistós contra el Milan. Estava previst que l’ucraïnès jugués el pròxim dia a la Copa contra l’Alcoià, però també podria haver de fer-ho el dia 8 contra el València.

Avui, més PCR

A la medul·lar Carletto recupera Casemiro i Modric, amb la qual cosa podrà suplir les baixes de Valverde i Camavinga amb garanties. I en atac l’italià té més alternatives perquè pot col·locar Asensio, Rodrygo, Hazard i fins i tot Jovic, al costat de Benzema

Notícies relacionades

Avui tota la plantilla blanca es tornarà a sotmetre a un test PCR, com ahir després de tornar de les vacances de Nadal, abans de començar els entrenaments sota la batuta de Carlo Ancelotti, que és dels pocs membres de la plantilla que ha aconseguit esquivar el virus. 

Pitjor ho té l’equip de bàsquet, que amb 10 positius per covid, inclòs el tècnic Pablo Laso, ha hagut d’ajornar el partit d’Eurolliga contra el Fenerbahçe i està en suspens el clàssic del diumenge 2 contra el Barça.