Setzens de final

¿Quan és el sorteig de la Copa del Rei? Hora i on veure’l a la TV

  • Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Athletic entren en el sorteig d’aquesta fase

¿Quan és el sorteig de la Copa del Rei? Hora i on veure’l a la TV
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona fase de la Copa del Rei ha finalitzat aquest dijous. Els 28 equips restants, juntament amb els quatre equips que disputaran la Supercopa (Barcelona, Madrid, Atlètic de Madrid i Athletic), entren en el sorteig dels setzens d’aquesta competició. Es portarà a terme a les 12.30 hores i es podrà seguir en directe pels canals oficials de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) i a la web d’El Periódico

Les jornades dels setzens de final es disputaran els dies 4, 5 i 6 de gener. Continuen sent a partit únic i en aquesta ronda encara no hi ha VAR.

Els partits de dijous van deixar dos equips de Primera Divisió eliminats. El Granada va perdre 1-0 contra el Mancha Real (2a RFEF) i el Getafe va sucumbir davant l’Atlètic Balears (1a RFEF) per 5-0.

Equips classificats de Primera Divisió

Barcelona

Madrid

Atlètic Madrid

Athletic

Celta

Espanyol

Reial Societat

Rayo Vallecano

Sevilla

Vila-real

Elx

Mallorca

València

Betis

Cadis

Osasuna

Segona Divisió

Fuenlabrada

Saragossa

Girona

Leganés

Valladolid

Cartagena

Sporting de Gijón

Ponferradina

Eibar

Almeria

Mirandés

Primera RFEF

Rayo Majadahonda

Linares

Alcoià

Atlètic Balears

Segona RFEF

Mancha Real

Condicions

Notícies relacionades

El Mancha Real s’aparellarà amb un dels quatre equips que disputen la Supercopa (Barcelona, Madrid, Atlètic de Madrid i Athletic). Els quatre equips de la RFEF (Rayo Majadahonda, Linares, Alcoià i Atlètic Balears) també se sortejaran amb el de la Supercopa i, l’equip restant, jugarà contra un de la Lliga Santander.

Els altres partits (11 en total) es disputaran entre els equips de Primera i Segona Divisió. Sempre al camp de l’equip de menor categoria.

Temes:

Copa del Rei