MUNDIAL D’HANDBOL FEMENÍ

Les guerreres es juguen el pas a les semifinals del Mundial davant Alemanya

  • El conjunt entrenat per José Ignacio Paredes va arribar als quarts sense perdre ni un sol partit de la Main Round

  • Espanya s’enfrontarà aquest dimarts a Granollers a Alemanya, que ve de perdre estrepitosament davant una estel·lar Dinamarca

Les guerreres es juguen el pas a les semifinals del Mundial davant Alemanya
1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola d’handbol s’enfrontarà aquest dimarts a Alemanya en els quarts de final del Mundial d’Handbol femení després d’imposar-se al Brasil per 27 a 24 diumenge passat. Les jugadores de José Ignacio Paredes van aconseguir el pas a la següent ronda com a primeres de grup sense haver perdut ni un sol partit de la Main Round i amb aquesta victòria eviten un perillós encreuament davant Dinamarca, que va derrotar brutalment la ja classificada Alemanya per 32-16. El duel entre espanyoles i germàniques es disputarà aquest dimarts a les 20.30 hores al Palau d’Esports de Granollers. En joc, el bitllet per a les semifinals.

El partit de diumenge va estar marcat per l’estel·lar actuació de Silvia Navarro, que va frenar l’equip brasiler. La portera espanyola va ser providencial durant tot el partit amb 14 parades. Les seves intervencions van ser clau per assegurar la victòria blaugrana i va ser la indiscutible MVP del partit. «M’he sentit molt acompanyada per la defensa. L’equip ha jugat molt bé i ens quedem amb les bones sensacions», va precisar Navarro.

Notícies relacionades

«Ens fa molta pena anar-nos-en, perquè tothom s’ha portat fenomenal amb nosaltres. S’han bolcat des del primer moment i han posat el llistó molt alt. Sempre recordarem aquests dies com una cosa especial per ser el Mundial a Espanya i tot el viscut a Torrevieja», va concloure.

El Palau d’Esports de Granollers allotjarà els quarts de final (dimarts i dimecres), les semifinals (divendres), el tercer i quart lloc i la gran final (diumenge). Es tracta de la primera vegada que la capital del Vallès Oriental acull un partit d’Espanya del Mundial d’Handbol.

Temes:

Handbol