El Girona deixa escapar una oportunitat a Eivissa

• El conjunt català perd una gran ocasió d’acostar-se al ‘play-off’ malgrat avançar-se amb un altre gol de Stuani

Girona FC

2

El Girona ha patit aquest dissabte en Can Misses. ¿La prova? Que no va poder passar de l’empat contra un Eivissa que va fer mèrits per puntuar (1-1). Els de Míchel Sánchez es van avançar al marcador gràcies a un gol de penal de Cristhian Stuani, però no van saber aprofitar l’avantatge en un partit gris en què la reacció va arribar massa tard. Perquè el gol de Goldar per empatar ja havia pujat a l’electrònic. Els gironins malgasten una gran oportunitat per posar pressió als equips de la zona de ‘play-off’.

Amb la intenció de donar continuïtat al joc, Míchel va apostar pel mateix onze titular amb l’únic canvi de Juncà al carril esquerre per Jairo. Però al Girona li va costar assimilar que no tenia la possessió. Els illencs es van quedar la pilota en els primers minuts, incomodant clarament els de Míchel i veient com Cifu perdonava el seu exequip amb una rematada fora que era un gol cantat. Els gironins es van treure un pes de sobre, sobretot després que Juan Carlos evités una ocasió de Castel amb una gran intervenció. Tot va canviar a punt d’arribar al minut 20. I és que un penal sobre Samu va acabar amb un gol de Stuani, infal·lible des dels onze metres. El Girona va reaccionar, tenint més control, tot i que l’Eivissa no deixava de pressionar. Aleix va fallar una ocasió claríssima, que va anar al travesser. I això que Baena li havia regalat un caramel.

Malgrat tenir l’avantatge al marcador, el Girona no tenia el partit on volia. En la segona part, Baena va topar amb el porter Germán quan ho va provar des de fora de l’àrea. Hi havia més arribada, però continuava faltant un pas més. I l’Eivissa no ho va posar gens fàcil. Ho sap bé Juan Carlos, que va haver de desviar un cacau de Javi Pérez a córner. Els de Juan Carlos Carcedo continuaven perdonant, ara amb una rematada defectuosa de Castel. Veient el panorama, Míchel va reforçar el mig del camp canviant Baena per Kébé. Però no n’hi va haver prou. Un gol de Goldar es va convertir en l’empat (m. 71). Samu ho va provar amb un xut llunyà que va atrapar Germán. Els gironins van fer un esprint en el tram final per trobar el segon gol amb ocasions de Valery i Stuani, que va tenir l’última en una acció de córner. Però va arribar massa tard i es van haver de conformar amb l’empat.