ESPANYOL – LLEVANT (4-3)

L’Espanyol treu petroli del caos

  • L’equip blanc-i-blau remunta dues vegades davant un Llevant que encadena 25 partits sense guanyar a la Lliga, la pitjor ratxa de la història

  • El conjunt de Vicente Moreno es va avançar, es va adormir en els llorers i amb un doble de Puado va acabar aprofitant la fragilitat mental del seu rival

L’Espanyol treu petroli del caos

Toni Albir / Efe

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

L’Espanyol ha jugat amb foc aquest dissabte davant el Llevant (4-3). El conjunt blanc-i-blau ha sumat tres punts més a casa, però ha vorejat el fracàs davant el cuer, que va estar molt a prop de liquidar la seva increïble ratxa de 24 jornades sense guanyar. Dos gols de Puado, les seves primeres dianes a Primera Divisió, han permès que els tres punts es quedin a Cornellà, tot i que fins al minut 99 ha estat en perill la victòria.

Notícies relacionades

Fins a dues vegades han estat els granotes per davant al marcador, aprofitant el desordre i la badada d’un Espanyol que es va relaxar després del matiner gol de Darder, però que també va saber estrènyer en la segona meitat i aprofitar la fragilitat defensiva i mental del seu rival.

El Llevant ja suma 25 jornades sense vèncer, ‘superant’ els 24 de l’Sporting de la temporada 1997-98. L’Espanyol, malgrat les llacunes mostrades en aquest partit, continua fent-se fort a Cornellà, on ha sumat 20 dels seus 23 punts (els mateixos que el Barça, que té dos partits pendents), i on no tornarà a jugar fins a l’any que ve.

Espanyol, 4 – Llevant, 3