Prèvia del Porto-Atlètic

Simeone improvisarà una parella de centrals i necessita el millor Suárez al costat de Griezmann

Amb Savic lesionat, Giménez amb una contractura i Felipe sancionat, Kondogbia es reciclarà com a central al costat d’Hermoso, deixant Lodi de lateral.

Simeone improvisarà una parella de centrals i necessita el millor Suárez al costat de Griezmann

Reuters

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Mai en aquest punt d’una fase de grups de la Lliga de Campions l’Atlètic de Simeone s’havia trobat només amb quatre punts. Mai havia perdut dos partits al Metropolitano a la lligueta, i mai abans a la Champions havia encaixat set gols en cinc jornades i marcat només quatre (tres de Griezmann). De fet, només 6 dels 26 equips han tingut menys encert. 

Uns números que retraten el pitjor Atlètic de l’era Simeone, sent la plantilla més valorada de què ha disposat el Cholo. Uns números que l’obliguen a guanyar i esperar què fa el Milan. Però aquesta no és l’única preocupació de Simeone. L’argentí, que ha reforçat ofensivament la plantilla amb jugadors del seu gust com Griezmann, De Paul i Cunha, s’ha destapat en defensa i arriba al partit sense centrals. 

Centrals improvisats

Notícies relacionades

Savic es va lesionar contra el Mallorca, Giménez pateix una contractura i Felipe complirà el segon partit de sanció amb què va ser castigat per la vermella contra el Liverpool. El que obliga el Cholo a alinear una parella de centrals de circumstàncies amb Hermoso i Kondogbia, ocupant Lodi el lateral esquerre i Llorente el dret. Una defensa amb només un especialista defensiu a lloc, laterals amb poc ofici i una parella improvisada a l’eix. I per darrere, un Oblakque ha encaixat 16 gols en els últims 10 partits, perdent l’aura celestial. 

Però l’Atlètic no només falla a la seva àrea, com va demostrar contra el Mallorca, també té problemes greus per concretar a l’àrea rival. Així, Luis Suárez només ha fer un gol en els 11 partits que ha jugat a la Champions com a blanc-i-vermell. I va ser de penal, contra el Milan a San Siro. De Paul i Koke semblen fixos al migcamp, mentre a dalt els francesos Lemar i Griezmann estan sent els menys grisos. Luis Suárez hi serà malgrat la seva mala ratxa a Europa i la incògnita és saber si apostarà per Carrasco o Joao Félix. Del Porto inquieta la potència del colombià Luis Díaz i l’iranià Mehdi Taremi, que s’anima a la Champions.  

GUANYAR I ESPERAR A VEURE QUÈ FA EL MILAN