Nou registre

Marta Pérez aconsegueix la millor marca espanyola en els 5 quilòmetres ruta

El nou rècord de 15.04 minuts supera en 7 segons el registre que tenia Marta Domínguez

Marta Pérez aconsegueix la millor marca espanyola en els 5 quilòmetres ruta

EP

1
Es llegeix en minuts

L’atleta soriana Marta Pérez va fer història aquest diumenge en els 10 quilòmetres d’Alcobendas al convertir-se en l’espanyola que més ràpid ha corregut la distància de 5 quilòmetres de ruta al superar l’equador de la carrera popular madrilenya en 15.04 minuts i superar l’anterior marca de Marta Domínguez, la controvertida fondista de Palència que tenia una marca de 15.11 minuts aconseguida el 2002. Pérez, a més, va guanyar la carrera de 10.000 metres en un temps de 34.10 minuts.

Notícies relacionades

 «Estic molt contenta d’haver fet 15.04. Venia a la carrera molt motivada malgrat haver patit molt del quilòmetre 3 al 4. Però ho he lluitat fins al final», va declarar Marta Pérez després de concloure la carrera en què van participar 3.000 atletes populars. En categoria masculina el vencedor va ser Dani Arce, amb un temps de 28.35 minuts.

Marta Pérez, de 28 anys, va participar als Jocs de Tòquio i és una d’habitual entre les atletes espanyoles que participen en competicions internacionals. Ha estudiat Medicina i la seva prova preferida són els 1.500.