Les reflexions del tècnic periquito

Vicente Moreno: «Per guanyar al Camp Nou hem de vorejar l’excel·lència»

  •  «És una cosa molt especial ser de l’Espanyol en una ciutat com Barcelona, va més enllà de seguir un equip de futbol. Estimes molt el club i ho sents més. Aquesta entitat és com una família», afirma l’entrenador blanc-i-blau.

Vicente Moreno: «Per guanyar al Camp Nou hem de vorejar l’excel·lència»

RCDE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres l’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, va afirmar a l’RCDE Stadium, durant la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte contra el Barcelona al Camp Nou que l’equip haurà «de vorejar l’excel·lència» per guanyar al feu de l’etern rival.

El tècnic va apuntar que el seu equip arriba «bé» al xoc, però va insistir que sorprendre al camp del Barça «sempre és difícil». «El partit de dissabte el guanyarem competint i fent les coses molt bé. Ens hem de preocupar del que depèn de nosaltres», va afirmar el preparador blanc-i-blau.

«Una alegria»

El valencià va assumir que es tracta d’un compromís diferent. «És una cosa molt especial ser de l’Espanyol en una ciutat com Barcelona, va més enllà de seguir un equip de futbol. Estimes molt el club i ho sents més. Aquesta entitat és com una família», va dir.

Vicente Moreno va explicar que guanyar el derbi suposaria un al·licient per diferents motius: «Sumaríem 20 punts, donaríem una alegria als periquitos i estaríem en una bona situació en la classificació». L’entrenador va apuntar que per als del planter és un partit encara més motivador.

Superar dificultats

Notícies relacionades

Preguntat per què espera del nou Barcelona de Xavi Hernández, el tècnic va comentar que poden «preveure» què es trobaran. «Però després s’ha veure al camp. La nostra preocupació és fer les coses bé. Estem acostumats a superar dificultats, patir i sobreviure», va dir.

Finalment, el responsable de la banqueta blanc-i-blava va explicar que Óscar Gil està «descartat», a més de comptar amb alguns futbolistes «dubtosos», entre ells Keidi Bare. La llista de convocats es coneixerà aquest dissabte al matí.