Handbol

N’Guessan amplia el seu acord amb el Barça fins a 2025

N’Guessan amplia el seu acord amb el Barça fins a 2025

FC Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Timothey N’Guessan continuarà lligat a la disciplina del Barça durant tres temporades més. L’internacional francès acabava el seu contracte l’estiu que ve però les dues parts s’han posat d’acord per estendre la seva vinculació fins al juny de 2025.

 N’Guessan va arribar al Palau el juliol de 2016 procedent del Chambéry Savoie francès. En aquestes cinc temporades com a blaugrana, el lateral esquerre francès ha sumat un total de 31 títols.

El seu palmarès consta d’una Champions, cinc Lligues Asobal, cinc Copes Asobal, cinc Copes del Rei, sis Supercopes d’Espanya, tres Super Globes i sis Supercopes de Catalunya. A més, amb la seva selecció es va proclamar campió olímpic amb la selecció de França en els passats Jocs Olímpics de Tòquio el 2020, entre altres títols. 

El jugador, que el setembre passat va complir 29 anys, és un dels quatre jugadors francesos que actualment té Carlos Ortega a les seves ordres a la plantilla. Els altres són Dika Mem, Ludovic Fàbregas i Melvyn Richardson

Notícies relacionades

Amb la seva renovació, el Barça pretén mantenir la base de la plantilla que ha funcionant tan bé en els últims anys, acumulant èxits i títols.

Fa unes setmanes va ser l’extrem Aleix Gómez qui va renovar fins a l’estiu de 2026.

Temes:

Handbol Barça