Aquest dimecres

Barça i Mapfre presenten l’exposició ‘Construint somnis’ pels seus 10 anys de col·laboració

  • Les fundacions exposaran el seu programa de prevenció de la violència aplicat a Rio de Janeiro i São Paulo

  • La mostra estarà composta per fotografies, plafons informatius i vídeos ambientats en el context de la favela de Maré

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Barça i la Fundació Mapfre inauguraran l’exposició ‘Construint somnis’, en la qual donaran al públic la possibilitat de conèixer el programa de prevenció de la violència que les dues institucions porten a terme a Rio de Janeiro i a São Paulo. La mostra tindrà lloc aquest dimecres 10 de novembre a les 18:30 hores a la Torre Mapfre situada al carrer de la Marina, 16-18.

La iniciativa

L’objectiu de les fundacions és poder educar amb valors que promoguin la inclusió i la cohesió social, que fomentin l’empoderament femení i el diàleg per a la resolució pacífica de conflictes. Així, amb l’atenció a nens, nenes i joves de les comunitats vulnerables de les ciutats, han habilitat espais i activitats que utilitzin l’esport per inculcar aquests valors.

Notícies relacionades

Així mateix, ‘Construint somnis’ estarà composta per aproximadament 40 fotografies, 13 cartells informatius i un vídeo i estarà ambientada en el context de la favela de Maré. A més, també es mostraran plafons que narraran les històries de superació personals d’alguns participants.  Així, al llarg del recorregut es podrà conèixer la metodologia socioeducativa de la Fundació Barça que avui apliquen al Brasil més de 500 educadors locals.

La presentació comptarà amb la participació de la doctora Marta Segú, directora general de la Fundació Barça, i Ricard Garzó, representant de Fundació Mapfre. A més, es durà a terme una visita guiada a l’exposició a càrrec de la coordinadora del projecte al Brasil, Rayana Santuchi.  I, per finalitzar l’acte, la cantautora afrobrasilera Mirla Riomar oferirà un concert

Temes:

Barça Mapfre