SENSE PIQUÉ I AMB AGÜERO HOSPITALITZAT

Un Barça sota mínims a Kíev

El club confirma l’elongació al soli de Piqué, que no estarà en el decisiu enfrontament de Champions

Les proves realitzades al Kun Agüero, que continua hospitalitzat, detecten una arrítmia

Un Barça sota mínims a Kíev

JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La plaga de lesions continua castigant amb duresa el Barça en aquest inici de temporada per oblidar. Fins a 15 jugadors han estat a la infermeria des que ha començat el curs. I cinc han caigut l’última setmana. Després que De Jong i Ansu Fati es lesionessin en el clàssic, Sergi Roberto contra el Rayo, Piqué i el Kun Agüero van caure contra l’Alabès. El central es perdrà el decisiu enfrontament a Kíev de Champions mentre que el davanter argentí, que continua hospitalitzat i sense data de sortida, està pendent de veure com evoluciona de l’arrítmia que el va fer sortir en ambulància del Camp Nou dissabte.

Les proves portades a terme aquest diumenge han confirmat l’elongació al soli de la cama dreta, que li impedirà enfrontar-se contra el Dinamo. Amb Araujo encara de baixa tot apunta que la parella de ball d’Eric Garcia serà Lenglet, pel qual Sergi Barjuan ja va apostar després de la lesió de Piqué contra l’Alabès.

Notícies relacionades

Més delicat és encara el tema del Kun Agüero. El punta argentí es va lesionar abans del Gamper i no va poder debutar fins al partit contra el Dinamo Kíev de fa setmana i mitja. Després de jugar dues estonetes a Champions i al clàssic, va jugar per primera vegada el partit sencer contra el Rayo. Contra l’Alabès va tornar a sortir de titular, però es va desplomar en la primera part. No havia tingut cap cop previ. O, almenys, no es va veure. Fins i tot Piqué es va espantar al veure els gestos del seu company. El davanter argentí va abandonar pel seu propi peu la gespa, tot i que després va marxar en ambulància a l’hospital, on en un primer diagnòstic s’ha explicat que va patir «un episodi de malestar toràcic», per això se l’ha sotmès «a un estudi radiològic».  Les proves han detectat una arrítmia. Segons ‘El País’ el jugador ja en va patir una fa 10 dies. Fa 12 anys ja va patir aquesta afectació cardíaca.

Vuit titulars

La seva baixa és especialment sensible en un equip sense de gol després de la sortida del seu amic Leo Messi, a més de Griezmann. En aquests moments, a la infermeria blaugrana s’acumulen Agüero, Pedri, Piqué, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Ousmane Dembéle, Ansu Fati i Martin Braithwaite. En condicions normals vuit d’ells podrien ser titulars. Ansu Fati, Sergi Roberto i De Jong van fer part de l’entrenament d’aquest diumenge amb el grup. Dembélé, que continua exercitant-se amb normalitat i que finalment no va entrar a la llista contra l’Alabès, podria tornar a la convocatòria a Kíev.