Horari i on veure el Barça-Alabès de Lliga

  • El Barça s’enfronta a l’Alabès en el primer partit de Sergi Barjuan com a tècnic interí

Horari i on veure el Barça-Alabès de Lliga
2
Es llegeix en minuts

El Barça rep a casa l’Alabès (dissabte, 21.00 hores) després de tocar fons a Vallecas. El conjunt blaugrana va mostrar una pèssima imatge la passada jornada de lliga, que va propiciar la destitució de Ronald Koeman. Ara, amb Sergi Barjuan com a tècnic interí davant la més que probable arribada de Xavi Hernández, el Barça vol demostrar que és capaç de revertir la situació que travessa. Les derrotes contra el Reial Madrid i el Rayo Vallecano van ser dures de pair. Sis punts perduts en dos partits que han fet que el conjunt blaugrana caigui fins a la novena posició, sumant només 15 punts de 30 possibles, i situant-se a 4 dels llocs europeus. No obstant, al Barça li queda un partit per jugar contra el Sevilla, al Sanchez Pizjuán.

L’Alabès viatja a Barcelona a només un punt del descens. Malgrat que el conjunt de Javier Calleja només hagi aconseguit tres victòries des que va començar la temporada, en els últims dos partits ha aconseguit dues victòries, imposant-se al Cadis i l’Elx, pel que arriba en el seu millor moment de forma.

Xavi, aviat

Xavi Hernández té totes les paperetes per convertir-se en el nou entrenador del Barça en els pròxims dies. «Amb Xavi porto parlant des de la campanya electoral i no s’ha trencat mai el contacte. Són converses privades entre amics», va assegurar Laporta en l’acte de presentació de Sergi. «Està en un procés molt interessant. Tinc molt bones referències de persones molt pròximes i que el coneixen més que jo. Fa mesos, quan se li va donar marge a Koeman, ja venia parlant amb Xavi. Sé el que opina de l’equip que tenim i el que vol fer». 

La intenció del de Terrassa és parlar amb el xeic i disputar els pròxims dos partits com a tècnic de l’Al-Sadd, per acomiadar-se davant l’afició dissabte que ve.

Altes, baixes i sancions

Barjuan no podrà comptar amb Araujo, Ansu Fati, Braithwaite, Frenkie de Jong, Pedri ni Sergi Roberto. El gran dubte per al partit d’aquest dissabte és la presència d’Ousmane Dembélé,Ousmane Dembélé que podria entrar en la primera convocatòria després de la seva llarga lesió. Dest i Lenglet apunten a titulars per davant de Mingueza i Eric García. Si no hi ha cap sorpresa, els joves Gavi i Nico acompanyaran Busquets al mig del camp.

A l’Alabès, Javier Calleja no podrà comptar amb Miguel de la Fuente ni Fernando Pacheco, lesionats. Sivera serà el porter titular encarregat de defensar la porteria al Camp Nou.

Quan es juga el FC Barcelona - Alabès

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 12 del campionat de Lliga es disputara aquest dissabte, 30 d’octubre, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà al Camp Nou i el retransmetrà Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.