Actualitat blanc-i-blava

L’Athletic posa a prova la bona ratxa de l’Espanyol

  • L’equip periquito persegueix la quarta victòria consecutiva a casa davant un rival amb la moral alta després de doblegar el Vila-real.

L’Athletic posa a prova la bona ratxa de l’Espanyol

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El calendari no deixa marge per al descans i l’Espanyol rep aquest dimarts (21.00 hores) un Athletic que no venç al feu periquito a la Lliga des de 1998. L’objectiu català passa per sumar la quarta victòria consecutiva a casa, cosa que permetria superar el Barça a la taula de forma provisional, una cosa impensable després d’un inici titubejant. 

Notícies relacionades

«No parlo d’hipòtesi. Volem guanyar. Ens preocupem només de nosaltres, de donar continuïtat al que estem fent», va dir aquest dilluns Vicente Moreno. Amb una sola derrota en sis jornades, l’equip ha adquirit una solidesa que es posarà a prova davant un Athletic amb la moral alta després de tombar el Vila-real.

«Un rival que mossega»

El tècnic, que té la baixa segura de Keidi Bare i alguns de tocats, buscarà la màxima frescor. «L’Athletic és l’equip que més corre, el que més intensitat té... És el més fort de Primera. Mossega, dificulta i incomoda», va afegir Moreno, que veu «molt marge de millor» en un Espanyol que tornarà a confiar en la màgia d’RDT.