Actualitat blanc-i-blava

Un Espanyol eufòric visita un Elx decaigut

  • L’equip periquito, que suma tres victòries en les quatre últimes jornades, s’enfronta aquesta tarda a un rival amb la ratxa inversa.

Un Espanyol eufòric visita un Elx decaigut

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol arriba a la 10a jornada de Lliga en el seu millor moment del curs. Enrere queden els dubtes del començament i les dificultats per guanyar i marcar. La vida es veu ara de forma diferent gràcies a una ratxa de tres triomfs en les quatre últimes jornades, algun de gran calat com l’aconseguit contra el Madrid a Cornellà. Aquest dissabte toca la visita a un decaigut Elx, que es troba immers en una ratxa inversa al patir tres derrotes en els quatre últims enfrontaments.

El duel contra l’equip alacantí s’emmarca en aquest tram de calendari amable abans del derbi contra el Barça del Camp Nou. Aquesta cita arribarà en un mes. Abans esperen l’Elx, l’Athletic dimarts que ve a l’RCDE Stadium, la visita al Getafe i el xoc davant el Granada, rivals en teoria propicis per prolongar l’eufòria.

Aleix Vidal, recuperat

El conjunt català persegueix el tercer triomf consecutiu després dels èxits aconseguits davant el Madrid i el Cadis. «Sabem la dificultat que té encadenar tres victòries seguides, tot i que no hi pensem. Estem bé i amb marge de millora en tots els aspectes, tant en atac com en defensa», va reflexionar aquest divendres Vicente Moreno. 

El tècnic periquito compta de nou per a la causa amb Aleix Vidal després de tres setmanes de baixa. Al tenir poc ritme, falta per veure si recupera el seu lloc com a interior dret o segueix Loren, titular contra els gaditans. Aviat tornarà també a les convocatòries Javi Puado, que comença a treballar amb el grup.

Yangel Herrera, mentrestant, podria tenir els seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava. «És un al·licient saber que pots fer millor les coses. És gratificant veure que, jugui qui jugui, dona el nivell i rendeix. És un beneït problema», va explicar el preparador.

La primera com a visitant

Vicente Moreno insisteix en aquest camí cap a l’excel·lència, una meta impossible però motivant per a un grup que ja es comença a divertir en la seva tornada a Primera. «Sabem que el més important és guanyar, però no s’ha d’oblidar mai la possibilitat de disfrutar. Passar-ho bé ho associem a l’espectacle, a marcar gols... Però es disfruta de moltes maneres. També defensant, passant dificultats...», va reflexionar el míster. 

Notícies relacionades

En aquesta difícil tasca de batre el rival tornarà a sobresortir Raúl de Tomás, que es troba en un excel·lent moment de forma. Li falta, no obstant, marcar fora de casa. El Martínez Valero pot ser l’escenari ideal per estrenar aquesta estadística.

Un altre bon partit de De Tomás seria fonamental per firmar la primera victòria periquita com a visitant a la Lliga. «És bo que la gent estigui contenta i tingui il·lusió, però nosaltres no ens movem gens ni mica de la nostra idea», va dir Vicente Moreno.  

Temes:

Espanyol