El Clàssic

Preus i com comprar entrades per al clàssic Barça-Madrid

Preus i com comprar entrades per al clàssic Barça-Madrid
1
Es llegeix en minuts

Arriba el partit més esperat de l’any i ho fa sense cap restricció d’aforament. Tots els espectadors que acudeixin al Camp Nou a presenciar el Barça-Madrid (diumenge 22 d’octubre, a les 16.15 hores) podran tornar a viure d’una sensació prepandèmica. Joan Laporta, president del Barça, va fer una crida als socis durant l’acte de renovació d’Ansu Fati perquè vagin al camp.

Preus de les entrades

Notícies relacionades

Les entrades del clàssic es poden comprar a la pàgina web oficial del Futbol Club Barcelona, i van des dels 99 euros a la part superior del gol sud, fins als 249 euros a la tribuna central de la primera graderia. No obstant, el club també permet la possibilitat d’adquirir entrades vip des de 750 euros (inclou càtering i accés a la sala vip) i l’entrada Players Experience, a partir dels 1.200 euros, que a més de tenir accés al càtering i a la sala vip, permet seure a les butaques més pròximes als jugadors.

El club recomana la compra d’entrades a través de la seva web per evitar qualsevol ensurt, ja que el maig del 2018 el club va detectar més de 2.822 entrades falsificades en possessió d’aficionats que pretenien accedir a l’estadi durant la visita del Reial Madrid.

Temes:

Madrid Barça