Champions League

Klopp: «¿M’agrada el que fa l’Atlètic? No gaire»

  • El tècnic dels ‘reds’ va assegurar que malgrat respectar al màxim el que serà el seu rival a Champions aquest dimarts no comparteix el seu estil

Klopp: «¿M’agrada el que fa l’Atlètic? No gaire»
1
Es llegeix en minuts
EFE

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, va afirmar que no li agrada massa l’estil de joc de l’Atlètic de Madrid, però que no podria respectar més el seu rival aquest dimarts. El tècnic germànic va criticar fortament el futbol dels de Simeone després de caure eliminats a vuitens de final de la temporada 2019-20. «No vam jugar bé a Madrid aquella vegada, però vam aprendre molt d’aquells dos partits. L’Atlètic ha canviat alguns jugadors, però no s’ha debilitat», va dir Klopp en roda de premsa, recordant també que aquell partit es va jugar enmig de l’explosió de la Covid.

«Crec que ho vaig dir després de la tornada, estava enfadat, decebut sobre moltes coses i ens havíem de centrar en el futbol en estranyes circumstàncies. Són molt bons i es van defensar amb tot. No podria respectar més el que fan. ¿M’agrada? No gaire, però és cosa meva. M’agrada un estil de joc diferent. Però ells han tingut molt èxit així», va dir.

Notícies relacionades

«L’Atlètic és un equip diferent perquè juguen amb un sistema diferent, però continuen sent la mateixa màquina de resultats que abans. És increïble com Diego els manté a tots endollats», va assegurar Klopp.

A més, el germànic va parlar sobre les possibilitats de Mohamed Salah d’aconseguir la Pilota d’Or. «No tinc ni idea de què cal fer per guanyar la Pilota d’Or. Si cal estar a la final de la Champions League i marcar allà, llavors no té gaires oportunitats aquesta temporada. Si el que fa falta és jugar bé durant molts anys, sí que les té», va dir.