QUAN FALTA UNA JORNADA

Sordo s’acosta al podi al Ral·li de Catalunya

  • Neuville augmenta l’avantatge al capdavant de la prova, que lidera amb 16 segons sobre Evans

  • El pilot càntabre se situa a 1,2 segons d’Ogier

Sordo s’acosta al podi al Ral·li de Catalunya

Nikos Katikis / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El belga Thierry Neuville segueix al capdavant del RallyRacc Catalunya-Ral·li d’Espanya després de la disputa aquest dissabte de la segona jornada. El pilot de Hyundai ha augmentat a 16,4 segons el seu avantatge sobre el Toyota del britànic Elfyn Evans, amb la qual cosa tot apunta que la resolució del Mundial, que lidera Sébastien Ogier, tercer però seguit molt de prop per Dani Sordo, quedarà per a l’última prova del campionat.

Notícies relacionades

Neuville ha tingut un dissabte gairebé perfecte. Ha guanyat sis dels set trams disputats per reforçar el seu primer lloc, mentre Evans lidiava amb certs problemes que, no obstant, li van permetre aguantar a la segona plaça davant un Ogier que ha de mirar més enrere que endavant. El líder del Mundial, a 38,7 segons de Neuville, té el Hyundai de Sordo a 1,2 segons, per la qual cosa diumenge es preveu interessant.

«Sis millors temps, no està malament», deia un satisfet Neuville. «No ha sigut un dia fàcil. Les condicions van ser complicades al matí, amb trams molt bruts, però, òbviament, quan tot va bé, et sents bé i és un plaer conduir».