GIRONA 1 – 3 OSCA

L’Osca enfonsa encara més el Girona

L’equip de Míchel té més i millors ocasions però el problema per veure porteria el condemna

L’Osca enfonsa encara més el Girona

Girona FC

3
Es llegeix en minuts

El Girona està de pega. No hi ha manera. Ja pot fer un bon partit, que si no aconsegueix marcar, serà impossible reconduir la greu situació que pateix l’equip. L’Osca l’ha enfonsat encara més en el descens amb una derrota aquest dissabte a Montilivi (1-3), el dia que l’estadi retornava a la normalitat sense límits d’aforament. Els de Míchel Sánchez han sigut molt millors que el rival, fins i tot han disfrutat de les ocasions més clares, però per un motiu o altre (els han anul·lat dos gols per fora de joc) no han entrat ni pujat al marcador. Els aragonesos, en canvi, han celebrat dos gols en els tres únics xuts a porteria.

Míchel ha gastat l’última bala amb el canvi de dibuix. El tècnic ha sortit per primera vegada amb la defensa de tres centrals que tant caracteritza el Girona. En conseqüència, Santi Bueno s’ha estrenat com a titular al costat de Bernardo i Juanpe. Els carrils han sigut per a Arnau i Jairo, mentre que Aleix García ha fet de pivot davant les baixes de Terrats i Pol Lozano. Com que Stuani ha començat a la banqueta per unes molèsties a les cervicals, Bustos ha sigut l’encarregat de portar la batuta al davant tot i que avui tampoc ha estat gaire encertat a la presa de decisions.

El Girona estava bastant convençut. Sobretot Arnau, més llest que ningú. I Bernardo, amb la canya sempre a punt. Una falta que li han fet s’ha convertit en la primera ocasió dels blanc-i-vermells amb un cop de cap de Bernardo fora. El central colombià n’ha tingut una altra que ha salvat Andrés Fernández. El porter de l’Osca no ha pogut fer res per evitar un gol anul·lat a Arnau per fora de joc (min. 24). Abans, ja havia intervingut per aturar una rematada de cap fruit d’una jugada entre Borja García i Baena. Els de Nacho Ambriz eren imprecisos, tot i que del no-res aconseguien generar sensació de perill. Buffarini ha tingut un cacau fora i després un centre seu ha acabat amb una rematada de Mikel Rico per sobre del travesser. Els de Míchel han vist com els anul·laven un altre gol obra de Bustos per fora de joc després de rebre una passada de Samu. Bernardo ha tingut l’última, però l’ha impedit Andrés.

Mateu, a la primera

S’ho temia Montilivi, registrant la millor entrada amb la fi de les restriccions, i així ha sigut. En el primer xut entre els tres pals de l’Osca, els rivals s’han avançat. Marc Mateu ha batut Juan Carlos al rebre una assistència d’Escriche (m. 47). El VAR ha revisat la jugada perquè la pilota podria haver sortit per la banda quan Joaquín l’ha passat al davanter valencià, però l’ha donat per vàlida. Els gironins el miraven incrèduls. Tocaria remar. Florian Miguel evitada una rematada de cap de Bustos des de la petita a passada de Borja García. També l’ha tingut Bernardo amb una rematada fora. Després ha sigut Andrés qui ha impedit un gol de Bustos, sol davant el porter, amb una gran parada.

Míchel ha recorregut als canvis. Han fet efecte. La presència de Stuani i Pablo Moreno s’ha notat ràpidament amb un gol del davanter andalús (m. 70). A continuació l’ha tingut l’uruguaià amb una altra parada de mèrit d’Andrés. El Girona tornava a estar en el seu millor moment, quan l’Osca ha clavat l’estocada final amb un gol de Seoane (min. 83), que ha sentenciat amb el tercer de l’Osca en l’últim sospir.

Fitxa tècnica

Girona: Juan Carlos, Arnau (Ureña, m. 85), Bernardo, Santi Bueno, Juanpe, Jairo (Valery, m. 85), Aleix García, Baena (Kébé, m. 85), Samu Sáiz, Borja García (Pablo Moreno, m. 68) i Bustos (Stuani, m. 68).

Osca: Andrés Fernández, Buffarini, Salvador, Ignasi Miquel, Florian Miguel, Joaquín (Ratiu, m. 79), Seoane, Mikel Rico (Nwakali, m. 66), Marc Mateu, Pitta (Mosquera, m. 66) i Escriche (Gaichi, m. 79).

Àrbitre: Moreno Aragón (comitè madrileny). Ha amonestar Juanpe, Aleix García (Girona); Joaquín, Marc Mateu, Ignasi Miquel, Florian Miguel (Osca).

Notícies relacionades

Gols: 0-1, min. 47: Marc Mateu; 1-1, min. 70: Pablo Moreno; 1-2, min. 83: Seoane; 1-3, min. 96: Seoane.

Estadi: Montilivi, 6.101 espectadors.

Temes:

Girona FC