• El número u del món va començar amb dos ‘bogeys’ en els tres primers forats que van deixar clar que no hi hauria remuntada després d’una mala estrena dijous

• Cabrera-Bello pateix però encara el tram final a quatre cops de Langasque, mentre que Cañizares, millor espanyol, està a només dos

A. Carrasco Ragel / Efe

1

El golfista espanyol Jon Rahm, número u del rànquing mundial, no ha passat el tall aquest divendres i no estarà des d’aquest dissabte en el tram final del torneig Estrella Damm N.A. Andalusia Masters, pertanyent al Circuit Europeu i que es disputarà fins diumenge en el Reial Club Valderrama.

Rahm, actual màxima figura mundial del golf, arribava perjudicat a la segona jornada després d’una primera volta en la qual va acabar amb set cops sobre par del camp de Valderrama, al municipi de San Roque (Cadis). A més, aquest divendres va realitzar dos ‘bogeys’ en els tres primers forats que van acabar per retallar les seves opcions de remuntada.

En la resta de la jornada, el basc va aguantar el tipus, però ja sense la fortalesa moral necessària, i va finalitzar amb 74 cops, tres per sobre del par per a un total de +10 en el global del torneig que l’han deixat fora de la fase final.

El francès Romain Langasque encapçala la classificació després de dues jornades de competició amb quatre cops sota par. Alejandro Cañizares va ser l’únic espanyol per sota del par (-2) després de llançar 69, i està a dos del cap en sisena posició. En el mateix partit que Rahm, Rafa Cabrera-Bello va firmar una targeta de 74 cops (142 en total), que el van deixar a la 13a plaça a quatre impactes de Langasque.