Actualitat blanc-i-blava

Conservas Dani torna a l’Espanyol per patrocinar el futbol base

  •  «Sempre he sigut un home de futbol base. És el que sempre m’ha agradat», assegura l’expresident Sánchez Llibre, feliç per la seva nova vinculació amb el club periquito.

Conservas Dani torna a l’Espanyol per patrocinar el futbol base

RCDE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Conservas Dani ha firmat un acord per convertir-se, durant la temporada 2021-2022, en patrocinador del futbol base masculí del club. Un acord pel qual tots els equips del futbol formatiu masculí blanc-i-blau lluiran el logo de la marca al frontal de la samarreta de joc, entre altres actius.

A més, la imatge de Conservas Dani tindrà diferents suports a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on els equips del futbol base blanc-i-blau juguen els partits com a local, i que, com a novetat d’aquesta mateixa temporada, retransmet en directe Espanyol Media, cosa que multiplica la presència dels patrocinadors d’aquesta secció del club.

Planter referent

«Conservas Dani demostra la seva confiança pel futbol base del RCD Espanyol i s’implica, de nou, en un projecte ambiciós que té per objectiu final continuar sent una dels planters referents tant a nivell nacional com internacional», assegura el club periquito en la seva nota.  

Notícies relacionades

Dani Sánchez Llibre, president de Conservas Dani, ha explicat el seu compromís amb el club. «Sempre he sigut un home de futbol base. És el que sempre m’ha agradat. Quan vaig entrar-hi com a conseller, vaig col·laborar molt amb Manel Casanova. Tant de bo el 70% o 80% de la primera plantilla sigui del futbol base. Com més es treballi el futbol base més jugadors podran estar al primer equip», va apuntar el que va ser president de l’Espanyol entre 1997 i el 2011.

La família Sánchez Llibre

El director general i conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, ha apuntat que és un «patrocini important» per a l’entitat. El dirigent ha destacat que aquest acord «simbolitza moltes coses: la unió que hi ha i el fet que els periquitos ens ajudem. Estem contents que la família Sánchez Llibre hagi decidit apostar pel RCD Espanyol».

Temes:

Espanyol