Estrella Damm Andalusia Masters

Jornada per oblidar de Jon Rahm a Valderrama

El basc finalitza una pèssima primera volta amb 78 cops. Les condicions meteorològiques no van acompanyar l’astre.

Jornada per oblidar de Jon Rahm a Valderrama

Lee Smits / Reuters

1
Es llegeix en minuts

Mal dia per a Jon Rahm a l’Estrella Damm Andalusia Masters. El número u del món va viure una de les seves pitjors jornades en el Reial Club Valderrama de Sotogrande després de finalitzar la primera volta amb 78 cops. Tot se li va posar en contra al basc que, durament perjudicat pel vent, va firmar cinc bogeys i un doble bogey sense cap birdie.

«No vull marxar a casa dissabte. No em queda marge d’error. Ho he gastat tot. El vent és el que m’ha perjudicat», va afirmar el de Barrika, crític amb la seva actuació, conscient que després de l’actuació d’avui se li posa costa amunt la seva continuïtat en el torneig. No obstant, amb una tornada sota par podria passar el tall i no necessàriament hauria de ser eliminat del torneig. Rahm haurà de revertir la situació aquest divendres.

Notícies relacionades

El paper que havia d’haver assumit Rahm el va prendre Rafa Cabrera Bello. El golfista de Las Palmas de Gran Canària és segon amb 68 cops. «Li deia al meu cadi que ha sigut una de les nostres millors voltes», assegurava el flamant guanyador de l’Open d’Espanya la setmana passada. «El meu objectiu demà és caçar el primer i posar-me jo líder, així que lluitaré per intentar estar a dalt diumenge en els últims forats. Ara estic tranquil i satisfet després de complir el somni de guanyar l’Open d’Espanya. És evident que la victòria m’ha ajudat. He vingut aquí més relaxat i amb un altre estat d’ànim. Però és el que sempre he dit, després de l’últim any i mig que he tingut, he continuat lluitant, treballant i creient en mi mateix. Mai he llançat la tovallola i al final allà està la recompensa».

La primera plaça està ocupada pel francès Julien Guerrier, que la setmana passada va estar en la pugna per guanyar a Madrid i que se situa líder provisional amb 67 cops.

Temes:

Golf Jon Rahm