Champions League femenina

El Barça pateix més del que s’esperava per guanyar a Dinamarca

• Les jugadores de Jonatan Giráldez taquen una setmana perfecta després d’imposar-se a l’Arsenal, l’Atlètic de Madrid i el Koge.

2

Ni la gespa artificial pot amb les blaugranes. Un Barça treballador va aconseguir imposar-se al Koge (0-2) amb ofici i sacrifici. Les daneses no els van posar les coses fàcils a les culers i, lluny d’intimidar-se i tancar-se darrere, van proposar un futbol molt atractiu dominant els primers compassos del partit. No obstant, les jugadores de Jonatan Giráldez, que va revolucionar el partit amb un triple canvi a la mitja part, van reaccionar i van acabar imposant-se al seu esforçat rival.

Un primer temps difícil per al Barça

Un primer temps difícil per al BarçaTot just començar l’enfrontament les locals van tenir la primera ocasió i van avisar amb una acció de l’habilidosa davantera Fløe. La portera culer Sandra Paños va sortir amb tot i els aficionats danesos, que es van fer notar al Koge Stadion, van reclamar un penal que la col·legiada Esther Staubli no va assenyalar. Les culers continuaven defensant amb dents i ungles les constants envestides del rival i abans d’arribar al quart d’hora de partit, Andrea Pereira va treure sota els pals un xut de Fitzgerald que va estar a punt de colar-se a la porteria blaugrana.

El Barça reaccionava a mesura que passaven els minuts i abans de la mitja part, Graham Hansen, moguda i rebel com de costum per la banda dreta, va servir una centrada a Fridolina Rolfö que podria haver posat les culers per davant al marcador. Al final dels primers 45 minuts, els dos equips van marxar al descans sent capaces d’haver fet un gol a favor seu, malgrat que el Koge va merèixer més.

La importància d’una bona banqueta

La importància d’una bona banquetaEn el segon temps, el tècnic blaugrana, descontent amb l’actuació de les seves noies en el primer temps, va alinear Aitana Bonmatí, Mapi León i Patri Guijarro, tres jugadores a qui havia donat descans. I la seva entrada es va notar. Tot just sortir al terreny de joc les visitants van posar setge a la porteria de Marckese amb diverses ocasions. En el minut 46 de partit, Jennifer Hermoso rematava de cap una centrada de Hansen que per poc no va suposar el primer gol del partit.

Passada l’hora de partit, en el minut 63, el Barça trobava la defensa del Koge descol·locada i Rolfö, a centrada de Martens, rematava de cap el que era el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. La sueca, tot just fer el gol va ser substituïda per Oshoala.

En l’últim minut de partit la col·legiada va assenyalar un penal per una agafada dins l’àrea que Jennifer Hermoso transformava per posar el 0-2 al marcador. Un gol que servia per culminar la merescuda victòria d’un Barça que va anar de menys a més. El conjunt català tanca així una setmana rodona després de golejar l’Arsenal (4-1) i imposar-se a l’Atlètic de Madrid al seu estadi (0-3).