Un jutge dels EUA

Suggereixen desestimar el cas de violació de Cristiano Ronaldo

  • Un magistrat de Las Vegas recomana «concedir la moció de posar fi al cas de sancions»

Suggereixen desestimar el cas de violació de Cristiano Ronaldo

EFE

2
Es llegeix en minuts
EFE

El cas per presumpta violació del davanter del Manchester United, el portuguès Cristiano Ronaldo, va ser recomanat aquest dijous per ser desestimat per un jutge a Las Vegas (EUA), on va ser demandat. L’equip legal de Kathryn Mayorga, que va acusar Cristiano Ronaldo d’agredir-la sexualment el 2009, encara podria oposar-se a la recomanació del jutge Daniel Albregts de retirada del seu cas del tribunal i té fins al 20 d’octubre per fer-ho.

L’estrella d’Old Trafford es va assabentar aquest dimecres de la sentència que el jutge Albregts va dictaminar a l’escriure que «es recomana concedir la moció de Ronaldo de posar fi al cas de sancions. Es recomana, a més, que l’acció de Mayorga sigui desestimada amb prejudici».

Ronaldo va ser acusat per l’exmodel Mayorga d’agredir-la sexualment el 2009 en una habitació d’hotel de Las Vegas. L’acusació es va fer contra Cristiano Ronaldo fa una dècada i les reclamacions de Mayorga es van resoldre fora dels tribunals fa 12 anys, després de rebre més de mig milió de dòlars del davanter portuguès, llavors amb el Reial Madrid. No obstant, el 2018, Mayorga va començar els procediments per anul·lar el seu acord inicial, argumentant que es va firmar sota coacció, però sense donar cap tipus d’arguments legals.

Les noves reclamacions de Mayorga van ser negades categòricament per Ronaldo quan va presentar la seva defensa davant un tribunal de Las Vegas, on la denunciant sol·licitava una nova indemnització de 77 milions de dòlars en danys i costos.

Després de conèixer-se la nova decisió del jutge, l’advocat de Ronaldo, Peter S. Christiansen, va dir: «Estem complaguts amb la revisió detallada d’aquest assumpte per part del tribunal i la seva voluntat d’aplicar justament la llei als fets i recomanar el sobreseïment del cas civil contra el Sr. Ronaldo».

Notícies relacionades

Al juny, els advocats de Ronaldo, Christiansen Trial Lawyers, van presentar una moció d’emergència perquè els representants legals de Mayorga, Stovall and Associates, fossin desqualificats i el cas, desestimat. També van presentar una moció d’emergència per segellar tots els documents confidencials immediatament. Afirmen que la seva advocada Leslie Stovall no va revelar centenars de documents relacionats amb la investigació policial piratejada per Football Leaks.

En documents per desestimar la reclamació, l’equip de Ronaldo va acusar Stovall and Associates de fins i tot acostar-se als pirates informàtics a la recerca de més documents sense revelar-ho als tribunals.