El partit de Cornellà-el Prat

L’Espanyol busca impuls en el duel contra el cuer

  • L’equip periquito espera completar la pujada de l’agònic empat aconseguit a Sevilla amb la primera victòria a la Lliga. L’Alabès sembla el rival propici.

L’Espanyol busca impuls en el duel contra el cuer

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El panorama blanc-i-blau pintava fatal a Sevilla. L’Espanyol perdia 2-1 i agonitzava quan Cabrera va salvar un punt miraculosament. Aquesta pujada anímica s’ha de confirmar aquest dimecres amb la primera victòria de la Lliga. El context sembla propici per brindar una alegria als periquitos. A Cornellà arriba el cuer del campionat, un Alabès calamitós que suma quatre derrotes en quatre partits, l’última a Mendizorroza davant l’Osasuna.

Aquest dimecres no valen les excuses. Amb el Sevilla i el Madrid com a pròxims rivals, l’Espanyol no pot permetre’s el luxe de deixar passar l’oportunitat. Després d’un any a Segona, els seguidors tenen ganes de disfrutar del primer èxit a Cornellà.

Gana de victòries

El Vila-real va treure un empat (0-0) i l’Atlètic es va emportar la victòria (1-2) amb un dolorós gol en el minut 99 que va quedar una mica compensat amb el gol de Cabrera al Villamarín. Tenint en compte que el següent visitant serà el conjunt d’Ancelotti, l’Alabès es presenta com l’adversari idoni per obrir el compte de triomfs. 

Les estadístiques acompanyen l’equip català, que sol sortir victoriós a casa davant l’Alabès. L’últim triomf vitorià al feu periquito es va produir el 2002. Els bascos, a més, només han aconseguit un gol en aquesta Lliga i de penal. L’Espanyol té gana de victòries i espera comptar amb la millor versió d’algunes de les seves estrelles, com Embarba i Raúl de Tomás, que no acaben de desenganxar. 

Els 15 punts d’Aleix Vidal

Notícies relacionades

«Volem guanyar, necessitem guanyar, no em preocupa la situació de l’Alabès. Crec que no hem tingut la fortuna d’aconseguir el que hem merescut. Si vencem estarem més tranquils i amb optimisme», assegura Vicente Moreno, convençut de celebrar el primer triomf. «Quan donem el nostre màxim nivell i estem fins, podem guanyar qualsevol rival. Aquest és el nostre objectiu i cal donar-li continuïtat a aquells moments».

Amb Javi Puado i Yangel Herrera com a baixes segures, el tècnic no oferirà la convocatòria fins aquest mateix dimecres. David López i Calero han millorat de les seves molèsties, però arriben justos a la cita, mentre Aleix Vidal va rebre 15 punts de sutura a la cama dreta per una dura entrada de Pezzella.  

Temes:

Espanyol