RETROBAMENTS AL VILLAMARÍN

L’Espanyol, a treure profit de la ‘generositat’ bètica

L’Espanyol, sense David López, Calero, Puado ni Yangel, busca el camí del gol contra l’equip de Pellegrini, que ha encaixat en tots els seus partits.

L’Espanyol, a treure profit de la ‘generositat’ bètica

RCDE

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Serà una tarda de retrobaments al Benito Villamarín, de jugadors que van vestir la casaca del Betis i ara llueixen la de l’Espanyol i a la inversa: Borja Iglesias, Loren, Víctor Ruiz, Vadillo, Dídac... Però per a l’equip blanc-i-blau, el d’aquest diumenge (18.30 hores) ha de ser el del retrobament amb la victòria, després de quatre jornades sense aconseguir-ho. I per a això fa falta el gol, molt esquiu en aquesta tornada a Primera. 

Només un gol (el d’RDT a l’Atlètic) ha celebrat l’Espanyol en aquest inici de curs. I després de 100 minuts de lluita no va servir per a res. La visita al Betis, amb tant talent en la creació com llacunes darrere (ha encaixat en tots els seus partits i ve de guanyar a l’Europa League per 4-3) sembla una oportunitat per al destapament. «Quan juga el Betis, són partits bonics per a l’espectador, oberts. Hem d’anar amb compte perquè té molta capacitat de generar. És un camp difícil», diu un cautelós Vicente Moreno.

Un calendari complicat

Notícies relacionades

Villamarín, Alabès, Pizjuán i Reial Madrid són les quatre estacions de l’Espanyol entre aturades. Un calendari que obliga a guanyar al més aviat possible per no reviure els aclaparaments del passat. «La clau és insistir, creure, no defallir i superar dificultats. Estar tranquils, sense alts i baixos. Qui es posi nerviós abans de temps tindrà més problemes que qui es mantingui estable», insisteix Moreno, «rabiós» per l’esforç sense premi davant l’Atlètic.

L’Espanyol recupera per al xoc Sergi Gómez, però no podrà comptar ni amb David López ni amb Calero. La pubàlgia de Puado el mantindrà encara unes setmanes fora de la llista i Yangel Herrera continua sense estar a punt per a la seva estrena com a periquito.