HANDBOL

Un gran Gonzalo guia el sòlid triomf del Barça a Flensburg

Els campions d’Europa es pengen dels braços del seu porter per aconseguir una sòlida victòria en el seu debut a Champions (21-25)

Un gran Gonzalo guia el sòlid triomf del Barça a Flensburg

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça va començar la seva defensa de la corona europea amb una sòlida victòria a la pista del Flensburg (21-25). Mai és fàcil guanyar a Alemanya, amb el públic a les grades i menys davant un equip rocós com el Flensburg, un dels aspirants a disputar la ‘final four’. Però els vigents campions han manat en el marcador de principi a final penjats dels braços d’un Gonzalo Pérez de Vargas que ha començat el curs al mateix nivell que va acabar el passat, quan va ser elegit MVP de l’última final.

Notícies relacionades

Després de les sortides de Dolenec, Sorhaindo, Möller, Àlex Pascual, Palmarsson i Raúl Enterríos, la secció s’ha estret el cinturó, com la resta d’equips del club. Amb una plantilla més curta, contratemps com les lesions d’Ariño, N’Guessan i Cindric (que s’ha fet mal a l’espatlla en la primera meitat), poden acusar-se més.

Però el conjunt blaugrana, que ara dirigeix Carlos Ortega, s’hi ha sobreposat amb Gonzalo i Dika Mem exercint des del xiulet inicial com a fars del campió continental. Frade, que va aterrar la passada temporada, s’ha mostrat molt ferri en defensa. El Barça confia en el creixement aquest curs del jove pivot i de Makuc, que als 21 anys ja sembla destinat a guiar la nova etapa que ara s’obre. Melvyn Richardson, fill del mític Jackson Richardson i fitxatge estrella de la temporada, ha deixat el segell del talent que atresora i ha estirat l’equip quan el Flensburg s’acostava. Les fuetades del francès i del seu compatriota Mem (6 i 7 gols, respectivament) i el festival de Gonzalo (16 parades) van acabar d’apuntalar un sòlid triomf. «Ha sigut un partit molt important, començar guanyant. Som un equip nou, amb un nou ‘staff’ i una nova forma de jugar. Guanyar en un camp així dona molt crèdit al que estem fent», va assenyalar el porter.

Temes:

Handbol