El camí cap a Qatar

Espanya pateix a Kosovo però s’acosta al Mundial

  • ‘La Roja’ venç amb una imatge preocupant (0-2) i s’aprofita de l’ensopegada de Suècia a Grècia per tornar a dependre de si mateixa.

  • Fornals i Ferran Torres van firmar el triomf del conjunt de Luis Enrique, que va oferir massa concessions enrere.

Kosovo vs Spain

Kosovo vs Spain / VALDRIN XHEMAJ / EFE (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Els astres es van alinear a favor d’Espanya en una nit rodona que va tornar a ‘la Roja’ el privilegi de dependre de si mateixa en el camí cap al Mundial de Qatar. No va merèixer tanta fortuna la selecció de Luis Enrique pel seu joc. Fràgil, indecisa i desconeguda, va vèncer Kosovo gràcies als gols de Fornals i Ferran Torres (0-2), però va deixar una imatge preocupant en la part posterior. Va regalar massa i va flirtejar amb una altra ensopegada que hauria resultat letal. Per sort, es va emportar un triomf que es va combinar amb el favor de Grècia davant Suècia (2-1).

Notícies relacionades

La victòria espanyola i l’ensopegada sueca deixen Espanya en una posició excel·lent per aconseguir el seu objectiu. Si guanya els dos partits que li queden, l’11 de novembre a Atenes, i el 14 davant Suècia a casa, no faltarà a la cita mundialista. Per a això haurà de millorar les prestacions ofertes aquest dimecres.

Més informació ben aviat 

Temes:

Luis Enrique