EL FUTUR DE L’ESTRELLA

Pochettino: «Mbappé no m’ha dit que vulgui marxar»

Pochettino: «Mbappé no m’ha dit que vulgui marxar»

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

«Kylian està treballant molt bé. El nostre director esportiu ha deixat clar quina és la nostra postura davant aquesta situació. A mi no m’ha dit que vulgui sortir del París SG». Mauricio Pochettino, l’entrenador del club parisenc, no ha pogut ser més contundent al ser preguntat sobre el futur de Kylian Mbappé, per qui el Madrid ja ha fet dues ofertes. La primera, de 160 milions, ja la van rebutjar. La segona, de 170+10 en bonus, encara no troba una resposta del París SG.

Pochettino no va voler avançar si comptarà amb Mbappé en la quarta jornada de la lliga francesa en el partit que jugarà aquest diumenge contra el Reims de l’exblaugrana Òscar Garcia. «Hem d’analitzar i veure si juga o no», va assenyalar l’entrenador argentí, que va utilitzar les mateixes paraules per a Messi, que encara no ha debutat amb el París SG.

«M’he trobat un Leo molt motivat. Miro de descobrir el moment que vivim i compartim el temps, comencem a descobrir coses»

Pochettino, tècnic del PSG

«M’he trobat un Leo molt motivat. Miro de descobrir el moment que vivim i compartim el temps, comencem a descobrir coses», ha reconegut l’entrenador del club francès. «Cada entorn i cada realitat és diferent i, per això, no es poden comparar», ha afegit Pochettino.

Sense Sergio Ramos encara

Notícies relacionades

«Estem descobrint un gran professional com Leo, que s’està adaptant a una nova realitat. Potser aquesta Ligue 1 és més física, més oberta i més de transicions, però crec que es pot adaptar al que proposarem», ha explicat el tècnic argentí.

Sergio Ramos continua sense entrar en la convocatòria del PSG, a causa de diversos problemes físics que li han impedit debutar a la Lliga francesa.