Mercat de fitxatges

El Brighton pagarà 18 milions per Cucurella i el Barça en rebrà 1,8

  • El club anglès abonarà la clàusula de rescissió del carriler català, que va jugar les dues últimes temporades al Getafe

El Brighton pagarà 18 milions per Cucurella i el Barça en rebrà 1,8

EFE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’exblaugrana Marc Cucurella es convertirà en les pròximes hores en nou jugador del Brighton, equip de la Premier League. Segons va avançar aquest dilluns la cadena Cope, el conjunt anglès abonarà la clàusula de rescissió del carriler català, fixada en 18 milions d’euros.

D’aquesta quantitat, el 10% anirà a parar a la tresoreria del Barça, tal com fixa l’acord assolit al seu dia entre el club blaugrana i el Getafe, pel qual els blaus aconseguien el 90% dels drets del jugador, i el 10% restant queda en poder del conjunt culer.

De lateral a interior

Notícies relacionades

El Getafe va abonar en el seu moment al Barça dos milions d’euros per una primera cessió i posteriorment 10 milions per aconseguir el 90% dels drets de l’internacional olímpic. Cucurella va jugar les dues últimes campanyes al club madrileny, mentre que l’anterior va estar cedit a l’Eibar.

Es tracta d’una baixa important per al Getafe de Michel, que tenia en Cucurella un dels seus puntals. El carriler esquerrà va rendir a la perfecció en els cursos passats amb José Bordalás, que va preferir ubicar-lo d’interior en lloc de lateral, lloc que ocupava en les categories inferiors del Barça.

Temes:

Futbol