ACTUALITAT BLANCA

Ancelotti experimenta amb Marco Asensio

El tècnic italià vol reconvertir el mallorquí en centrecampista aquesta temporada

Ancelotti experimenta amb Marco Asensio

AFP

2
Es llegeix en minuts

Carlo Ancelotti té problemes al centre del camp. Modric, Kroos i Ceballos estan en procés de superar diferents malalties i al tècnic italià se li ha acudit reconvertir Marco Asensio en un jugador de la medul·lar. L’està entrenant per a aquest canvi, ha admès en la roda de premsa prèvia al partit que aquest diumenge el Reial Madrid juga en camp del Llevant (22 hores).

«L’estic provant com a mig centre per esquerra i dreta en un centre del camp de tres. L’absència de Modric és important però tenim una plantilla capaç de competir sense Modric ni Kroos. La presència de Casemiro és molt important, una peça fonamental de l’equip, Valverde ho va fer bé davant l’Alabès. Estem bé sense dues estrelles», va defensar Ancelotti.

L’italià va reconèixer que amb Asensio ha mantingut una conversa per preparar una temporada en la qual va assegurar serà un jugador important de l’equip blanc. «He parlat amb ell, el veig bé després dels Jocs Olímpics, en bona condició. Està treballant bé, motivat. Crec que serà un jugador important per a nosaltres aquesta temporada i ell ho sap, té molta qualitat. L’estic entrenant en una posició diferent, li agrada, a veure què passa», va afirmar.

El retorn de Carvajal

La reconversió del mallorquí és una qüestió també de necessitat. Modric no jugarà contra el Llevant i no se sap si s’enfrontarà al Betis abans de l’aturada. Després dels partits de seleccions confia a recuperar també l’alemany Toni Kroos, que va haver de parar en pretemporada per pubàlgia. «Són dos casos diferents, Modric té un petit problema que va patir a l’entrenament i no sé si podrà jugar contra el Betis. Potser perquè és un petit problema. Kroos crec que estarà preparat després de l’aturada», va informar.

El canvi de posició d’Asensio pot perjudicar de nou les opcions d’Isco, un oblidat de Zidane. Ancelotti va dir que compta amb ell. «Veig un Isco motivat que té ganes de mostrar la seva qualitat, a punt per jugar. Pot ser que jugui o no, però té totes les condicions per mostrar la seva qualitat. En els últims anys no ho ha passat bé, ho ha entès i ara està treballant bé».

Ni cas a Mbappé

Notícies relacionades

La bona notícia per al madridisme és la tornada de Dani Carvajal, que ja està en condicions físiques per reaparèixer contra el Llevant. «Demà torna Carvajal després de molt temps», va revelar Ancelotti. «És una peça molt important per a nosaltres i estic molt content que torni».

Ancelotti va haver de respondre a algunes preguntes sobre Mbappé, objecte de desig confessat de Florentino Pérez. Res a dir, va ser la tàctica de l’italià. «No sé si arribarà. No m’importa el que passarà. Tinc una plantilla molt bona i molt forta. Em fan molt feliç. Estic centrat en això. Esperem aquests deu dies i ara em concentro en l’equip que tinc».