EL PRIMER INTERCANVI EN 40 ANYS

Pedro viatja del Roma al Lazio

Pedro viatja del Roma al Lazio
1
Es llegeix en minuts

Ja és oficial. Pedro Rodríguez, l’exjugador del Barça, el Chelsea i el Roma, s’ha convertit en el nou fitxatge del Lazio. Arriba gratis i protagonitza un intercanvi singular perquè feia 40 anys que els dos clubs romans no s’intercanviaven jugadors.

La presència de Maurizio Sarri, el tècnic amb qui ja va estar a Stamford Bridge, ha sigut fonamental perquè Pedro se’n vagi al Lazio. L’últim precedent entre els dos equips data de la temporada 1981-1982, quan Carlo Perrone, un defensa que jugava llavors al Lazio, va marxar al Roma. Només va jugar una temporada i va tornar després al seu antic club.

Amb el ‘9’

Notícies relacionades

Als seus 34 anys, l’exblaugrana, que va tenir un paper protagonista en l’època del Barça de Guardiola, lluirà ara el dorsal número 9 amb el Lazio, on servirà per donar-li minuts de qualitat a Sarri en el seu atac. Li quedaven dos anys de contracte amb el Roma, que ha preferit alliberar el seu salari, assumint el desgast social que suposa la seva marxa al gran rival de la ciutat.

No es descarta fins i tot que Pedro pugui debutar amb el Lazio aquest cap de setmana, coincidint amb l’estrena en la Lliga davant l’Empoli. Després de brillar al Camp Nou (va debutar amb Rijkaard i es va consagrar amb Guardiola), va viure un llarg període a Stamford Bridge amb el Chelsea (sis temporades) abans de ser fitxat l’estiu passat pel Roma, que ara el deixa marxar al Lazio.