«LA MEVA HISTÒRIA AL MADRID ESTÀ ESCRITA»

Cristiano Ronaldo: «Trenco el silenci, no puc permetre que la gent continuï jugant amb el meu nom»

Cristiano Ronaldo: «Trenco el silenci, no puc permetre que la gent continuï jugant amb el meu nom»
2
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo s’ha cansat. Fart que es posi en dubte el seu futur, vinculat un dia al Madrid, un altre al United o al Paris SG, l’estrella de la Juventus ha volgut exposar la seva postura. Ha utilitzat el seu compte d’Instagram per difondre una carta en què ha deixat clar que la seva història amb el club blanc «està escrita», a més de mostrar el seu enuig perquè es qüestiona diàriament el seu futur.

«Trenco el silenci, no puc permetre que la gent continuï jugant amb el meu nom», ha escrit Cristiano Ronaldo, que des de la seva sortida del Bernabéu no ha tornat a guanyar la Champions. «La meva història al Madrid està escrita i registrada en paraules i números, trofeus i títols, rècords i titulars. És al museu del Bernabéu i a la ment de cada seguidor del club», ha recordat el davanter portuguès.

«Més enllà del que vaig aconseguir, recordo la relació de carinyo profund i respecte amb l’afició ‘merengue’, que mantinc encara avui i que sempre apreciaré. Sé que els veritables seguidors del Madrid continuaran tenint-me als seus cors i jo els tindré al meu», ha afegit Cristiano Ronaldo.

«Com en aquest episodi més recent a Espanya, hi va haver freqüents notícies i històries relacionades amb mi i diversos clubs en diferents campionats, sense que ningú es preocupés de buscar la veritat. Trenco el silenci ara per dir que no puc permetre que la gent continuï jugant amb el meu nom», ha reiterat l’estrella lusitana.

«Estic centrat en la meva carrera i en la meva feina, preparat per als desafiaments que m’esperen. ¿Les altres coses? Les altres coses només són paraules...», ha dit sense aclarir si continuarà, o no, a la Juventus, on va perdre l’‘scudetto’ la temporada passada i no va tenir cap impacte a Europa.

Notícies relacionades

Cristiano volia «aclarir» la seva posició, dolgut com està «més que per la falta de respecte envers a mi com a home i com a jugador per la manera frívola amb què es cobreix el meu futur als mitjans, que és irrespectuosa cap a tots els clubs involucrats i cap a tots els seus jugadors i ‘staff’».

Fins i tot Carlo Ancelotti, l’entrenador del Madrid, ha hagut de divulgar un missatge al seu compte personal de Twitter per negar qualsevol interès a repescar Cristiano Ronaldo. «Mai m’he plantejat fitxar-lo. Mirem cap endavant».