Adeu brillant

La selecció d’handbol acomiada Raúl Entrerríos amb una dolça medalla de bronze

L’equip de Jordi Ribera supera Egipte en un partit agònic, resolt en els últims segons (31-33)

La selecció d’handbol acomiada Raúl Entrerríos amb una dolça medalla de bronze

José Mendez / Efe

1
Es llegeix en minuts

Va ser una agonia. Però el final va ser dolç. La selecció masculina d’handbol es va poder acomiadar de Tòquio amb un medalla de bronze després de superar Egipte en un partit duríssim, que va mantenir un guió dramàtic fins als últims segons (31-33).

Notícies relacionades

 El capità Raúl Entrerríos, l’home que posa fi a la seva carrera amb 40 anys, es va encarregar de posar la rúbrica al partit amb l’últim gol i d’acomiadar-se al cim. La seva sortida també apunta a final d’altres noms fonamentals com Sarmiento, Gedeón Guardiola o Viran Morros, que integren aquella generació que han liderat els ‘Hispanos’ en l’última dècada i mitja.

Espanya va demostrar que s’havia recuperat del cop que va suposar quedar fora de la final per part de Dinamarca. Però va necessitar oferir la seva millor imatge per tombar la selecció que dirigeix Roberto García Parrondo, que ha completat un torneig excel·lent i que ja va deixar una gran imatge en el Mundial de gener passat. La selecció va dominar el primer temps (19-16) a través de la defensa, però després va haver de serrar les dents per resistir les envestides d’Egipte i arribar a la línia de meta amb la victòria.