BRASIL-2 , ESPANYA-1

Espanya no aconsegueix arrabassar l’or del futbol al Brasil

Una escapada de Malcom certifica la superioritat del vigent campió en la pròrroga de la final

Espanya no aconsegueix arrabassar l’or del futbol al Brasil

Fernando Bizerra / Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’or de Barcelona-92 continua brillant allà a dalt a la cúspide, sol, sense una nova generació que l’acompanyi al cim del futbol olímpic, disciplina en la qual Espanya és, o hauria de ser, una potència. Però el Brasil és una potència més gran, la vigent campiona, que va revalidar el títol obtingut a casa seva a Maracaná fa cinc anys.

Notícies relacionades

Oyarzabal, mitjançant una espectacular volea, va igualar el gol que havia anotat Matheus Cunha en el temps afegit del primer temps. Bryan Gil va rematar al travesser en el segon temps (minuts després que ho fes Richarlison, que a més va fallar un penal en el primer temps), però Malcom, l’exblaugrana Malcom, que es va mantenir només una temporada al Camp Nou (2018-19), va executar el quadro espanyol.

Va sortir Malcom al començament de la pròrroga per desbordar per la banda, com havia sigut una constant en tot el partit, ja que aquest va ser el pla del Brasil, i va córrer a buscar una pilota creuada en un contraatac llançat per Nino. Va acudir a l’encreuament conjunt amb Jesús Vallejo, el defensa del Madrid, fresc com ell. De la Fuente mirava de neutralitzar la idea del seu col·lega brasiler. Espatlla amb espatlla, va sortir-ne vencedor i encarat cap a Unai Simón, que va batre per ras.

Fitxa tècnica