Jocs Olímpics Tòquio 2021

Jessica Fox conquereix el bronze olímpic després d’arreglar el seu caiac amb un condó

L’australiana va utilitzar un preservatiu de la Vila Olímpica

Olympic Games 2020 Canoeing Slalom

Olympic Games 2020 Canoeing Slalom / WU HONG (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Treball dur, disciplina, talent i enginy. Tots aquests atributs aplega l’australiana, i els ha demostrat aconseguint el bronze en l’eslàlom K-1. A més de batre rècords i fer història, la palista va demostrar la seva imaginació a l’utilitzar un preservatiu per reparar el seu caiac. Ella mateixa ho va explicar a través de les xarxes socials després de penjar-se la medalla.

Notícies relacionades

«Segur que no sabien que els condons poden utilitzar-se per a reparacions de caiac», publicava l’australiana al costat del vídeo del moment en què van haver de reparar el caiac. En el vídeo es veu un tècnic de l’equip australià reparant l’embarcació amb una barreja de carboni i utilitzant el condó per subjectar la barreja al caiac.

La jove palista es va mostrar molt contenta després de conquerir el bronze: «Estava somiant amb això i realment creia que era dins de mi, podia fer-ho, però mai se sap què passarà en els Jocs Olímpics. Es tracta de mantenir els nervis i probablement no ho vaig fer gaire bé al caiac un parell de dies abans, així que va ser difícil arribar a aquest punt, però ha sigut increïble fer el que he fet avui».