Esports

El Gamper es disputarà al Johan Cruyff al limitar-hi el Govern l’assistència a 3.000 persones

Es limita a un màxim de 3.000 persones l’assistència màxima en actes esportius, si bé als estadis més petits serà del 70% de la seva capacitat, a causa de la situació actual de la pandèmia

El Gamper es disputarà al Johan Cruyff al limitar-hi el Govern l’assistència a 3.000 persones

WIKIMEDIA COMMONS

1
Es llegeix en minuts
EFE

El trofeu amistós Joan Gamper, amb el qual el FC Barcelona acostuma a iniciar cada temporada, se celebrarà finalment el 8 d’agost a l’estadi Johan Cruyff i no al Camp Nou al limitar el Govern l’assistència a actes esportius a un màxim de 3.000 persones, a causa de la cinquena onada de la Covid.

Així ho ha anunciat en roda de premsa la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, després que el Govern hagi traslladat avui aquesta mesura a representants del FC Barcelona en una reunió que han mantingut aquest matí per comunicar-los que es limita l’aforament a esdeveniments esportius a un màxim de 3.000 persones.

El FC Barcelona preveia inicialment celebrar el Gamper al Camp Nou aprofitant que l’assistència permesa fins ara en esdeveniments esportius i culturals amb més de 15.000 persones s’elevava a un 20% de l’aforament.

Notícies relacionades

La portaveu del Govern ha agraït al FC Barcelona el bon to i la «comprensió» del club davant aquestes noves restriccions, si bé ha ressaltat que les dades sanitàries «obliguen» a adoptar aquestes noves limitacions en totes les activitats esportives.

En concret, el Govern ha acordat limitar a un màxim de 3.000 persones l’assistència màxima en actes esportius, si bé als estadis més petits serà del 70% de la seva capacitat, ja que la situació actual de la pandèmia, amb una alta transmissió comunitària, «obliga» a un control més elevat sobre actes multitudinari, segons Plaja.

Temes:

Coronavirus