Ensopegades a la piscina

Tòquio 2021: Espanya encaixa la primera derrota en waterpolo femení

Països Baixos guanya les espanyoles per 14-13 en un partit molt disputat

Tòquio 2021: Espanya encaixa la primera derrota en waterpolo femení

COE

1
Es llegeix en minuts

El waterpolo espanyol femení ha encaixat aquest dimecres la primera derrota a Tòquio al perdre contra els Països Baixos per 14-13. L’ensopegada es pot arreglar sense problema si divendres superen Austràlia, i fins i tot les espanyoles mantindran possibilitats d’acabar com a primeres de grup de cara als encreuaments de quarts de final.

Notícies relacionades

El conjunt neerlandès s’ha mostrat molt agressiu des de l’inici del partit, ja que la victòria significava la supervivència olímpica per a les jugadores taronges. Per això, s’han plantat a la piscina sense donar treva a les espanyoles en un partit molt ràpid i sense gairebé descans amb constants assetjaments de les dues porteries. No obstant, Països Baixos ha comès menys errors que Espanya, i per això finalment el resultat s’ha inclinat a favor seu.

Gol 24 segons abans del final

Ha sigut la clau holandesa la formidable aportació de Simone van de Kraats, autora de sis dels gols de la seva selecció. No obstant, les diferències en el partit mai han sigut superiors a dos gols. Al final ha decidit el partit un gol de Sabrina van der Sloot 24 segons abans del final, sense que Espanya pogués posar-hi remei.