CAMÍ OPOSAT DE HANGA I HUERTEL

Nico Laprovittola fitxa pel Barça després de deixar el Madrid

  • Agafa el pont aeri oposat de Hanga i Heurtel, que vestiran de blanc després de deixar el Palau

  • És el tercer reforç blaugrana després de Jokubaitis i Sanli

Nico Laprovittola fitxa pel Barça després de deixar el Madrid

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nico Laprovittola agafa el camí oposat de Hanga i Heurtel en el pont aeri Barcelona-Madrid. L’argentí, MVP de la Lliga Endesa fa un parell d’anys, serà el tercer base blaugrana després d’acabar el seu contracte com a madridista. És el tercer fitxatge del Barça després del base lituà Rokas Jokubaitis i el pivot turc Sertac Sanli.

En terres catalanes és on va oferir la seva millor versió. És d’aquests jugadors que dona la seva millor versió quan juga més de 30 minuts i no ha d’estar mirant a la banda pendent de si el canvien. És el que va passar quan va jugar a l’Estudiantes primer però sobretot a Badalona, on va arribar el gener del 2018 després de tot just mig any en el Zenit rus, on no va tenir el rol que esperava.

Notícies relacionades

A l’Olímpic es va sentir important des del primer moment i després de salvar un equip que anava de cap al descens el primer any, en el segon va acabar sent el millor jugador de la Lliga, i va fer una mitjana de 17,2 punts i 6,4 assistències. El Madrid el volia l’any passat però el seu rendiment en un rol secundari va ser molt menor tant en números (9,5 punts, 4 assistències en Lliga) com en impacte en el joc. Ara als 31 anys intentarà recuperar la seva millor versió. L’exjugador dels San Antonio Spurs fitxa per dues temporades i compartirà la direcció de joc amb Calathes i Jokubaitis, després de les sortides de Bolmaro i Westermann.

«Soc molt feliç de poder ser part d’aquest club, d’aquest equip. Vull poder guanyar-ho tot, que celebrem molts títols. Tinc moltes expectatives i espero que puguem disfrutar d’un bon any de bàsquet», ha explicat des de Tòquio, on està disputant els Jocs amb l’Argentina.