L’Uruguai respira amb un autogol de Vidal que li dona l’empat amb Xile

• La Vermella es va avançar amb un gol de Vargas, però el gol a pròpia porta va igualar el marcador

Twitter

1

L’Uruguai va salvar els mobles a l’empatar 1-1 amb un autogol d’Arturo Vidal davant Xile aquest dilluns a l’estadi Arena Pantanal de Cuiabá, en la tercera jornada del grup A de la Copa Amèrica. Al minut 26 Eduardo Vargas va començar una paret amb Ben Brereton que ell mateix va finalitzar amb un xut creuat i va batre Fernando Muslera per al 0-1 de la Vermella. Amb aquest gol, Vargas, de 31 anys i davanter de l’Atlètic Mineiro, va arribar al seu gol 14 en Copes Amèrica, igualant el peruà Paolo Guerrero, i va anotar la seva diana 40 amb la selecció xilena.

La Vermella dominava les accions davant el desconcert de la Celeste, que no trobava el camí per igualar les accions, però Vidal va marcar en pròpia porta al minut 66, quan defensava Luis ‘el Pistoler’ Suárez, que també va intentar rematar una passada de cap de Matías Vecino, perquè l’Uruguai sumés el seu primer punt en el torneig. En l’acció que va celebrar Suárez i tota la Celeste, es va lesionar Vidal, que va marcar el segon autogol en la competició, després del de Yerry Mina, de Colòmbia.

Amb aquest resultat, Xile es va col·locar primera provisionalment en la classificació amb 5 punts, tot i que l’Argentina li va arrabassar el lloc al guanyar el seu partit. El Paraguai queda tercera amb 3, Uruguai quarta amb un i Bolívia és cuer sense punts. En la quarta jornada del Grup A, el pròxim dijous, Bolívia s’enfrontarà amb l’Uruguai i Xile contra el Paraguai. Descansarà l’Argentina.