Golf

Rahm: «Soc un gran creient en el karma, això va per Seve»

Rahm: «Soc un gran creient en el karma, això va per Seve»
1
Es llegeix en minuts

Jon Rahm, que aquest diumenge s’ha proclamat campió de l’Open dels EUA, tercer ‘Grand Slam’ de la temporada, ha assegurat que és «un gran creient en el karma» i que el seu primer ‘major’ li permet rescabalar-se de la seva eliminació pel positiu en coronavirus a The Memorial, i ha dedicat el triomf al mític Severiano Ballesteros.

«Soc un gran creient en el karma, i després del que va passar fa un parell de setmanes, em vaig mantenir molt positiu sabent que vindrien coses bones. No sabia què passaria, però sabia que veníem a un lloc especial, vaig aconseguir la meva primera gran victòria al PGA Tour aquí i és un lloc molt especial per a la meva família. El fet que els meus pares poguessin venir i de sortir aviat del protocol Covid va fer que sentís que les estrelles s’estaven alineant. Sabia que el meu millor golf estava per arribar», va assegurar després de la seva victòria.

Notícies relacionades

A més, va dedicar el seu triomf al malaguanyat Severiano Ballesteros. «Em costa explicar el que acaba de passar perquè ni tan sols puc creure que vaig encertar els dos últims ‘putts’, i soc el primer espanyol en guanyar un Open dels Estats Units. Això va per a Seve –Ballesteros-. Sé que ho va intentar molt, i en general pensem molt en ell al Masters, però sé que ell volia guanyar aquest sobretot. Simplement no sé com explicar-ho», va confessar.

Després d’un atapeït final contra el sud-africà Louis Oosthuizen al recorregut de Torrey Pines (San Diego), el de Barrika va poder per fi festejar el seu primer ‘major’ al costat de la seva dona, Kelley, i el seu fill de dos mesos, Kepa, tot durant el Dia del Pare als Estats Units. «És la raó per la qual vaig guanyar. Havia de passar en un entorn bonic com aquest. Res a la meva vida ha sigut fàcil, i manejar les emocions de saber el que es podria haver fet avui tampoc va ser el més fàcil, però ho vaig utilitzar a favor meu als últims clots», va concloure.