Golf

Rahm segueix en la lluita per l’Open dels EUA, a dos cops del liderat

El golfista basc va acabar la segona volta amb 139 cops (-3), darrere dels passos dels sorprenents líders, Russell Henley i Richard Bland

Rahm segueix en la lluita per l’Open dels EUA, a dos cops del liderat

Jim Cowsert / Reuters

1
Es llegeix en minuts

Jon Rahm iniciarà la tercera jornada de l’Open dels Estats Units, que es disputa aquesta setmana a Torrey Pines, als afores de San Diego empatat al cinquè lloc amb Bubba Watson i a només dos cops dels líders.

«És molt fàcil posar-se tens en aquest camp. Quan estàs jugant un US Open i saps que cada carrer és important i falles els primers és fàcil tensar-se. El bo és que he pogut maniobrar amb els problemes i posar la pilota en llocs on m’he donat opcions per a par», va dir a EFE Jon Rahm, després d’una tornada amb dos ‘bogeys’ i dos ‘birdies’.

Més complicada va ser la jornada per a Rafa Cabrera Bello, que partia en les primeres posicions, però va tenir un dia exigent i va acabar caient fins la plaça 30 amb +2. Tampoc va tenir sort el castellonenc Sergio García, que va firmar un +3 a la seva tornada, cosa que el deixa lluny de les primeres posicions.

El nord-americà Russell Henley i l’anglès Richard Bland van completar la segona ronda amb un acumulat de 137 cops (-5) i són els líders provisionals al tenir un cop més d’avantatge sobre el també local Matthew Wolff i el sud-africà Louis Oosthuizen (138, –4).

Notícies relacionades

Bland, un anglès de 48 anys que finalment va guanyar en el Tour Europeu el mes passat en el seu intent 478. Bland va tenir un 67 sota 4 i va marxar de Torrey Pines amb el seu nom al cim de la classificació en només el seu quart major. El primer va ser fa 23 anys.

Henley va tenir l’oportunitat de construir un avantatge de dos cops divendres a la tarda quan es va parar sobre un ‘putt’ per a ‘birdie’ d’una mica més de cinc metres en el novè par 5. Va fallar i després va veure com el seu ‘putt’ par de menys d’un metre sortia de la copa. Això li va donar un 70 per unir-se a Bland en el liderat.